Czeglédy: vajon mit tudhat Borkai Szijjártóról

Vajon mit tudhat Borkai Szijjártóról, ha az adriai orgiázásba belebukott győri polgármester érdekében a magyar külügyminiszter nyomást próbált gyakorolni a panamai hatóságokra? – tette fel a kérdést Dr. Czeglédy Csaba közösségi oldalán. Azt, hogy mi is történt valójában, a posztjában igyekezett kibontani….

Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

Tényleg elég ennyi? Leírni, hogy az ellenzék csal, mert mondom és pont? Senkit nem zavar a Hollik-követők közül, hogy bölcsisnek -bolcs, babák!- nézi őket a Fidesz-KDNP-s kommunikációs igazgató és a stáb, akik ezt kitalálták nekik? Ugranak, helyeselnek és már mint tényt adják tovább. Történik mindez jelen időben, Európa közepén 2022-ben Magyarországon.

Müller Péter Sziámi: első és utolsó nyilatkozat, amit ez ügyben teszek…..

“Ma reggel egy bulvárlapban megjelent egy engem és a velem történteket erősen negatívan ábrázoló, már címében is hazug, gyalázkodó írás. Volt, aki fenntartások nélkül elfogadta, és csatlakozott az előtte mocskolódóhoz. (Bocs, de őket ki kell tiltsam innen.) Nyilván nem azok voltak, akik ismernek és szeretnek, és fel sem tételezik rólam, hogy bántalmazok egy másik embert” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Müller Péter Sziámi.

Hadházy nem “szomszédgyilkos”! – Az elitélt rágalmazó indoka: nem hagyták békén az újságírók!

Emlékeznek még az Origo és a Ripost 2018-as kampányára, amiben azt állították, hogy Hadházy Ákos “ki akarta semmizni”, és “sanyargatta” szomszédját, majd elzárta a vizét és eláztattam a lakását? A képviselő feljelentést tett a portálok és az őt megvádoló ellen, mely ügyben most -3 évvel később- hirdettek ítéletet.