Perintfalvi Rita: tényleg ezek a “daliás” legények akarják megvédeni a magyar nemzetet?

Ahogy végig nézek rajtuk, ahogy ott állnak talpig feketében, agyon tetoválva, túlburjánzva tesztoszterontól és rendkívül kevés ésszel, behúzott pocakkal feszítve a kamerák előtt, napszemüvegben, hiszen ahhoz gyávák, hogy nyíltan vállalják fel a gyűlölködést, kezdek kétségbe esni. kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita teológus a 444.hu cikkére és fotójára reagálva.

Deutsch “Mazsihiszezését” egy kommentelő véleményezte: “az átkozott óhéber kettős mérce mérgezi a világunkat…” Orbán és Köves Slomó ezalatt….

Orbán Viktor Tusványoson előre megfontolt szándékkal kihúzta a palackból a dugót szabad teret engedve az összes fajgyűlölőnek kerítésen belül, hogy igazolva lássa teóriáját. A magyar zsidóság minden képviselőjének egyhangúlag kellett volna felháborodnia, de Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija “szerencsétlen szóhasználatnak” ítélte a nyílt náci megfogalmazást. Frölich Róbert, főrabbi és a Mazsihisz, ha visszafogottan is, de “háborgott” kicsit.

250 év intenzív jelenlét után szinte teljesen eltűntek a zsidók Makóról

Az Alföldön először Makón telepedtek le zsidók, hozzájárultak a hagyma világhíréhez. Akik életben maradtak, elmentek, de hazajárnak, Jeruzsálemből is.