Perintfalvi Rita: tényleg ezek a “daliás” legények akarják megvédeni a magyar nemzetet?

Ahogy végig nézek rajtuk, ahogy ott állnak talpig feketében, agyon tetoválva, túlburjánzva tesztoszterontól és rendkívül kevés ésszel, behúzott pocakkal feszítve a kamerák előtt, napszemüvegben, hiszen ahhoz gyávák, hogy nyíltan vállalják fel a gyűlölködést, kezdek kétségbe esni – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita teológus a 444.hu cikkére és fotójára reagálva.

Most komolyan ezek a „daliás” legények akarják megvédeni a magyar nemzetet?

Megkapták a parancsot a vezértől – hiszen ők Orbán fekete serege – hogy akcióba kell lendülniük. Jönnek a hatalmas rezsiszámlák, s a hazai cégek mintegy negyede máris elbocsátásokat tervez, kell, hogy valahol levezesse a nép a lassan tornyosuló agressziót. Hiszen kellenek az újabb céltáblák. Legyenek akkor a romák azok! A Betyársereg mantrája önmagában nyers gyűlöletbeszéd:

„Van cigánybűnözés!”

Nem is értem, hogy ezek a tesztoszteronnagyú hústornyok miért nem azzal foglalkoznak, hogy közöttük is lesznek olyanok, akik hónapokon belül elszegényednek vagy éppen munkanélkülivé válnak. Vajon ezeken a valós problémákon mit fog segíteni az, hogy ők polgártársaik egy részét akarják eleven felkoncolni?

Az üzenet azonban egyértelmű, kell egy bűnbak megint!

Csak az a baj, hogy a magyarországi romáktól nem lehet elvenni a pénzüket, hogy az államcsődön valamit segítsenek. Erre használták elődeik a zsidókat. De ma már zsidók is alig vannak, nem úgy, mint a harmincas években. Akkor vajon melyik réteg lesz az, akiket most meg lehet fosztani a vagyonuktól, akiket ki lehet telepíteni vagy gázkamrákba küldeni, hogy a népharag lassan kitörő viharából kifogják a szelet? A tanárok lesznek az új ellenség? Vagy netalán a diákok? A politikai ellenzék nagy része annyira gyenge és nevetséges, hogy még arra sem jók, hogy boxzsáknak használja őket a kormány. S az ellenzéki szavazók csalódása még mindig akkora, hogy nem vesznek részt a helyközi választásokon sem, ami miatt Orbán ereje tovább nő. Persze megy a libsi-komcsi-gyurcsány-soros mantra, és még mindig működik, de vajon meddig? Vagy a szabad gondolkodók, művészek, írók lesznek az új ellenség? De hát nagy részük már elmenekült az országból! A többiek meg megalkudtak.

A kormánynak kellenének az új ellenállók, hogy legyen új céltábla. Vajon kik lesznek azok?

Vajon lesz-e bárki, aki felébred és ki meri mondani, hogy ő nem egy olyan országban akar élni, ahol őt az ilyen marconaképű, full kisebbségi komplexusos betyárlegények akarják megvédeni a céltáblává tett polgártársaitól? Vajon fel tud-e ébredni az ellenállás új formája, ha a többség inkább csak túlélni akar és ezért elárul mindent, amiben hisz? Vajon lesz-e újra szabad magyar Köztársaság? És vajon kiknek lesznek azok, akik képesek áldozatokat is hozni érte? Vajon születnek-e új Petőfik, akik újra kimondják:

„Szabadság, szerelem! E kettő kell nekem. Szerelmemért föláldozom az életet. Szabadságért föláldozom Szerelmemet.”

Háttér

A Mi Hazánk és a Betyársereg vasárnap délutánra szervezett tüntetést Nyíregyházára a „cigánybűnözés” ellen, miután Juhász Gergelyt, a Betyársereg Szabolcs megyei vezetőjét megkéselték egy vásárosnaményi szórakozóhelyen, ahol biztonsági őrként dolgozik.

A rendezvényen felszólalt Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és parlamenti frakcióvezetője, valamint Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője is.

A szélsőjobboldali párt vezetője beszédében azt vizionálta, hogy

a magyar romák „külső erők támogatásával egy új nemzetet akarnak létrehozni, amelynek nincs történelmi múltja ebben a hazában, sőt sehol a világon”,

majd közölte, hogy

törvényjavaslatot nyújtanak be, ami súlyosabb büntetést kér azokra a bűncselekményekre, amiket ők a „cigánybűnőzés” kategóriájába sorolnak. (Forrás)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!