A Fidesz szavazóknak elment a józan eszük ha mindenhol csak migránsokat látnak!

Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják. Ennyire egyszerű lenne az egész?

Bizony nem túl bonyolult.

Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán terroristái, Kósa milliárdjai. Ezeket az érdekli ami nincs! És nem is lesz. Még menekültet sem láttak, a saját szemüknek sem hisznek, hogy nincs itt belőlük egy sem, de máris gyűlölik őket. És még meg is verik azt, akit annak gondolnak. Nem baj ha előtte a szomszédja volt, van rajta sapka, hát akkor adjunk neki.

Na így kell ezt csinálni

Ezért lehet nyugodtan kirabolni az országot, mert akinek vigyázni kellene a saját vagyonára, az túlságosan el van foglalva egy nem létező veszély miatti félelem kellemes butaságával.

Ezek miatt lehet nyugodt a jelenlegi hatalom, néhány tízezres utalvánnyal, némi rezsicsökkentési rizsával egyből megvásárolhatóvá válnak. Mert végül is ezek közéleti vakok és süketek, és ha még az orruk előtt is történik a saját kizsebelésük, akkor is inkább azt mondják: “Mert mindegyik lop, de ez legalább megvéd!”

Mit érdekli őket, hogy csak négyévente száll le közéjük az álruhás király, akit ilyenkor megérinthetnek a pillantásukkal, és aki addig szarba sem nézte őket, csak elvett tőlük mindent amihez kedve volt. Ez most nem fontos, veszély van, és fontos elhinni, hogy csak ő, és csakis ő tudja az országot megvédeni a gaz idegenek támadásától.

Na és a lóvé. Na nem az amit a hatalom eddig elvett tőle, hanem amit majd a menekültnek kell fizetni neki. Bele sem gondol ennek valóságtartalmába, csak a zsebét nézi ilyenkor. Akkor nem, mikor a hatalom túláraz közbeszerzést, elvesz trafikot, földet, nyugdíjat, fizetést, adót emel, és ha olcsó az üzemanyag, azt megdrágítja. Az most nem fontos. Csak a menekülttől kell félni.
Hülyék voltak mindig is, jelenleg sokan vannak, de a jövőben is lesznek. Gyógyszer nincs ellenük, védekezni nehéz velük szemben.

Egy módon lehet őket a helyükre rakni:

ha több a józan ész, mint az ilyen nem normális elme.

Ez nem politika, ez nem párt kérdés, azokból már pont elege van mindenkinek.

Először le kell lebontani a jelenlegi hatalmat, aztán helyre rakni a közéletet. És ebben nem csak a pártok fognak dönteni. Mert a szavazók mindig többen vannak.

Kapcsolódó:

Az “ördögien rafinált” kormánypropaganda csak a mihez képest “ördögi és “rafinált”

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük