Hajnali balesetek országszerte

Alighanem a rossz látási viszonyok is közrejátszottak abban, hogy országszerte több baleset is történt csütörtökön hajnalban.

Sárvártól – Ócsáig

Összeütközött két személygépkocsi a 88-as főút 3-as és 4-es kilométere között, Sárvár közelében. A baleset műszaki mentéséhez a sárvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.
Szalagkorlátnak ütközött egy tehergépkocsi az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 81-es kilométernél, Polgárdi térségében. A jármű átszakította a szalagkorlátot és részben a Budapest felé haladó, belső forgalmi sávban állt meg. A székesfehérvári hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók eltávolítják a sérült szalagkorlátelemeket az úttestről. A helyszínre riasztották a fővárosi tűzoltódarut is. A műszaki mentés ideje alatt az érintett sztrádaszakasz mindkét oldalán egy sávon halad a forgalom.
Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 33-as kilométernél, Ócsa térségében. A tűzesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység visszahűti a még izzó részeket. A tűzoltás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

+1  Legfrissebb: baleset Budapesten az Astoriánál.

(Origó)

(Friss híreink!)