Heti horoszkóp: csúcsszuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű vár Rád? - Vedd kezedbe az irányítást! - Városi Kurír

Sorting by

×

Heti horoszkóp: csúcsszuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű vár Rád? – Vedd kezedbe az irányítást!

Bak

A héten több a kétszínű, hazug, pletykás személy a környezetedben, akikkel szemben tarts hét lépés távolságot. Így kerülheted el, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amit nagyon nem szeretnél. Megeshet, hogy rokonnal alakulhat ki vitás helyzet, amelyben kölcsönösen megbánthatjátok egymást. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Titkos viszonyba is belemehetsz…

Hirdetés

Kezdjük a hétfővel…

Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket – legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna. Ne maradjon egyedül a gondolataival. Beszélje meg a párkapcsolatát a legjobb barátaival. Biztos, hogy megértésre talál majd a körükben, és remélhetőleg hasznos tanácsokkal is ellátják.

Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő.

Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Vízöntő

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő olyan dolgokkal, hogy te egyik ámulatból talán a másikba eshetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha te engedékenyebben viselkedsz. A kapcsolatoknak köszönhetően olyan előnyös helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat.

Kezdjük a hétfővel…

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát.

Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket.

Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

Halak

A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki olyan dolgok, amelyek miatt örömöt érezhetsz. Megeshet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat. Viszont a pénzedre most jobban kellene vigyáznod, mert kár érhet. Baráttal, nagyon jó ismerőssel ne kezdj semmiféle közös ügyletbe, mert biztos lehetsz benne, hogy kihasználhatnak. Hivatalos ügyek intézésére jó ez a hét.

Kezdjük a hétfővel…

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el.

Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét.

Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Forrás

 

Heti horoszkóp: csúcsszuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű vár Rád? - Vedd kezedbe az irányítást!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.