Horoszkóp helyett gyűrűválasztó

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

4# Gyűrű

Egy ragyogó és nagylelkű nő vagy, aki a lehető legegyszerűbb életet kedveli, nem halmoz fel sem kacatot, sem felszínes kapcsolatokat. Képes vagy minden helyzetben meglátni a jót, éppen ezért sokan vonzódnak hozzád. Ez a hozzáállás képes átsegíteni téged minden egyes akadályon, amivel a mindennapi életben találkozol. Kreativitásodon keresztül fejezed ki a világ felé belső komplexitásodat. Független és szabad természet vagy, akit senki nem korlátozhat.

5# Gyűrű

Igazi jótét lélek vagy, aki mindig őszinte és nem csak a környezetével, de önmagával is. Tudod, hogy mik az értékeid és csak a valóban fontos dolgokra fókuszálsz az életben. Mindenki felé szeretettel fordulsz, és mindig szakítasz időt mások számára. Soha nem álltatsz másokat, mindig megmondod az igazat, mert hiszed, hogy az igazság felszabadító, a hazugság és füllentés viszont mérgező.

6# Gyűrű

Rejtélyes és ravasz nő vagy. Képes vagy másokat inspirálni és kihívás elé állítani. Nagyon gazdag spiritualitással rendelkezel és vonzódsz az ezotéria iránt. Számodra semmi sem a véletlen műve, mindennek oka és értelme van, amely által az univerzum próbál veled kommunikálni. Egy férfinek szellemileg is serkentenie kell ahhoz, hogy el tudjon csábítani.(Tudásfája)

Ez tehát a gyűrűválasztó.

Még egy kis ezotéria:

 

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük