Horoszkóp helyett gyűrűválasztó

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A választásaink egytől-egyig arról árulkodnak akárcsak a horoszkópunk, hogy kik vagyunk valójában és ez igaz a stílusunkra, az öltözködésünkre és még a kiegészítőinkre is. A következő személyiségtesztben a gyűrűválasztópárbaj részeként 6 gyűrű közül kell választanod.

Nézd meg a képet, ne gondolkozz rajta sokat, egyszerűen bökj rá arra a gyűrűre, amelyik a szívednek legkedvesebb és olvasd el, hogy ez mit árul el rólad!

1# Gyűrű

Olyan vagy, akár egy királynő. Elegáns, kifinomult, kellemes és lojális. Karizmád csak úgy sugárzik, ha belépsz valahová. Hű vagy az elveidhez és az értékrendedhez és azokat soha nem hazudtolnád meg semmilyen körülmények között. A stílusod könnyen megkülönböztethető másokétól. Mindig képes vagy motiválni azokat az embereket, akikkel találkozol. A vulgaritás igazi horror számodra.

2# Gyűrű

Igazán őszinte és érzékeny szívű természet vagy. Romantikus típus lévén könnyen le lehet nyűgözni téged kedves meglepetésekkel, tengerparti sétákkal, gyertyafényes vacsorákkal. A barátaid mellett jóban-rosszban kitartasz. Empátiád rendkívüli, ami miatt mindig könnyen tudsz kapcsolódni az emberekhez.

3# Gyűrű

Szenvedélyes és lobbanékony típus vagy. Szeretsz csábítani és alkalmazni egyedi bájadat a környezetedben. Néha nagyon közvetlen vagy, máskor pedig szinte teljesen elérhetetlen. A hangulatod könnyen képes változni. Az is igaz, hogy soha nem provokálsz senkit, ám bátran teszed meg az első lépést, ha szükségesnek látod. Szereted irányításod alatt tartani a dolgokat.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest