Mint arról beszámoltunk, nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói, ezért a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet.

A dicsőség esete a nemzeti kedvenc fejével ….

Molnár Ákos, a zöld-fehér úszók trénere a minap a Digi Sportban arról számolt be, hogy olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.

A Bors úgy tudja, Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

Csak az a sportoló edzhet a Duna Arénában, aki smúzol Hosszú Katinkával?

Sokasodnak a gyűlölködő kommentek….

Katinka állítólag azt is mondta, hogy

“legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, utána beengedi őket”.

A hírre egyelőre nem reagált, közösségi oldalain pedig sokan szidalmazzák:

Csalódtam…. gusztustalan volt amit csináltál. Lehet akárhány érmed te sem érsz többet egyik másik sporttársadnál sem, még ha te ezt is hiszed magadról… Sajnos én mint egyszerű “pórnép” tiltakozásom jeléül csak annyit tudok tenni, hogy ezt ide leírtam és most leiratkozom…

– írja a facebookon egy követője.

Szelfizés helyett nem ártana, ha visszavennél kicsit. Nem tudom mire vagy olyan nagyra magaddal? Egy kis szerénység Katinka! Sosem árt. Kicsit jobban tisztelik az embert, ha EMBER tud maradni az elért eredményei ellenére is. Kezd kicsit sok lenni, amit az elmúlt időben megengedsz magadnak.

Más így vélekedett:

Ejnye Katinka, egy úszó királynő vagy, ezt mindenki elismeri, és szeretnek az emberek… Már akkor is figyeltem a nyilatkozatodat, amikor még nem voltál olimpiai bajnok, mert kedves és szerény voltál… De én Krisztina Egerszegi (5 olimpiai aranyérme van) úszásain nőttem fel, meg Tamás Darnyi-én, és mindketten szerények maradtak… Szerintem mézzel több legyet foghatsz, mint ecettel, és hidd el, egyszer te is megöregszel majd, de ezekre amiket teszel, az olimpiai érmek mellett is lesznek, akik emlékezni fognak és nem jó szívvel…

Volt, aki csak ennyit írt:

tehát igaz, tiéd itt a tér. a mi adónkból….több szerénység nem ártana, vagy fizesd te .

Akadt, aki a politikát keverte bele:

Igazából nevet is változtathatnál lehetnél Közpénz Katika, vagy NerKati, olyan ügyesen odatetted magad a velejéig korrupt rendszer mellé.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét