Intelligens faj menti meg a Földet: jönnek bolygónk új urai!

Az emberiségnek volt ideje bemutatkozni. Ha körülnézünk a Földön, láthatjuk, mire jutottunk. Nagyon itt az ideje, hogy valami jobb megoldást keressünk. A nagyszabású kísérlet már meg is kezdődött. Bolygónk lélegzetvisszafojtva figyeli Budapestet.

Ne az eget kémleljük!

Az emberiség helyébe lépő intelligens fajról hallva legtöbben ösztönösen azonnal távcsövünkhöz kapnánk, hogy alaposabban megvizsgáljuk a Mars-csatornákat, az inváziós flotta nyomait keresve.

Csakhogy most nem Mars-lakókról van szó. Ezúttal elég, ha közvetlen környezetünkben fedezzük fel a jövevényeket.  Bizony, már itt is vannak! Budapesten már a patinás egyetemre, az ELTE Etológiai Tanszékére is behatoltak a különleges lények! A budapesti tudósok Családi Törpemalac Programot indítottak, és ennek ürügyén megkezdődött a beszivárgás…

Felejtsük el előítéleteinket!

Ne titkolózzunk tovább: a malacokról van szó! Aki azt hiszi, hogy a disznók buta véglények, szeretnek mocsokban élni, és semmi más nem érdekli őket, mint a zabálás, azt megtéveszti, hogy a levágásra ítélt sertéseket mi, emberek, milyen körülmények között tartjuk fogságban. Csakhogy a malacok okosak, együttműködőek, tanulékonyak, meglepően könnyű velük kommunikálni és nagyon aranyosak tudnak lenni.

A törpemalacokra pedig mindez különösen igaz. Övék a jövő, övék a bolygó!

Tekintse meg videóbizonyítékunkat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük