Interjú az operatív törzs szóvivőjével, Gálvölgyi Jánossal – avagy a kommunikatív törzs

“Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy üljön át egy másik ágyra, nem hagyunk senkit az ágy szélén….”-nyugtat meg mindannyiunkat az operatív törzs szóvivője … helyett Gálvölgyi János.

Nem kerülhette meg a feladatot

Megihlették Gálvölgyi Jánost a koronavírus-helyzet aktuális állásáról sajátos nyelvezettel beszámoló rendőrségi szóvivő napi előadásai, ezért a színművész egy interjú erejéig az operatív törzs munkatársának bőrébe bújt. Paródiája megpróbálja közérthetően bemutatni a közérthetetlenül, vitatott mennyiségű és minőségű információkkal szolgáló testület tájékoztató munkájának néhány alapfogását – írta a klubradio.hu.

“A Klubrádió elnevezésű műsorszolgáltatási médium munkavállalója,

Para-Kovács Imre (sz. 1965. április 5. Miskolc), műsorszerkesztőségi munkatárs folyó hó 22-én 9 óra 7 perckor annak tekintetében fordult az operatív törzs rendelkezésre állt rendőrségi szóvivőjéhez, Gálvölgyi János alezredeshez, hogy választ kapjon taxatív felsorolásban feltett kérdéseire, miszerint

milyen viselkedési szabályok szerint járhat el az operatív törzs a járványügyi intézkedések alatti védekezési feladatok ellátása során, valamint ennek tekintetében hozhat-e ítéletet és

  • a.) ha igen, akkor annak vonatkozásában végre is hajthatja-e azt;
  • b.) amennyiben nem, akkor milyen viszonylatban van a védekezéssel összefüggésben a szerv magatartása a foganatosítást illetően.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük