2019.04.26. Névnap: Ervin

Az oldalon és aloldalain található tartalom az Online Híradó Kft. szellemi tulajdona. A bejegyzett domain név használata csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A tulajdonos és a szerkesztőség pozitív módon viszonyul más médiummal az együttműködéshez, illetve a megjelent anyagok cseréjéhez, szemlészeséhez, felhasználásához, de csak az alábbi feltételek betartása esetén:

A tulajdonos az oldalakon lévő megjelenések másolásától, többszörözésétől nem zárkózik el, ám azt írásos engedélyéhez köti, ebben határozza meg feltételeit, melyek közül a legfontosabb, hogy engedélyezett átvétel esetén is kötelező forrásként a cikk eredetének linkjét közzétenni.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel jár, melynek során az Online Híradó, mint a károkozást elszenvedő fél, követelheti a jogsértés megszüntetésén túl az okozott kár megtérítését is.

Moderálási alapelv
A cikkekhez való hozzászólási jog regisztráció után válik elérhetővé.

A kommenteket a moderátor minden külön indoklás nélkül is eltávolíthatja, amennyiben azok:


  • szélsőséges véleményt
  • kisebbségek, népcsoportok elleni uszítást,
  • trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezések szándékos használatát
  • terrorr, vagy bármilyen más bűncselekményre buzdítást,
  • pornográf tartalmat, szexuális szolgáltatás reklámját,
  • más internet-helyek linkjét tartalmaznak.

Amennyiben valaki nem ért egyet azzal, hogy kimoderáltuk a hozzászólását, kérhet újabb vizsgálatot és a komment helyreállítását.

A régi szlogen jegyében, „a hír szent, a vélemény szabad” a pontos és hiteles információk közlését tartjuk elsődleges feladatunknak, ám a hatalmas hírzaj következtében a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Legfrissebb cikkeink

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

beteg-gyerek

Hihetetlen, hogy semmi nem üti át a magyar ingerküszöböt! Azzal hülyítjük magunkat, hogy jobb, ha kussolunk, legalább békén hagynak, közben …

kullancs

Áprilist írunk így már rég „felébredtek téli álmukból” a kullancsok, akik vétlen két- és négylábú áldozataikra lesnek az erdőkben, réteken, …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Jognyilatkozat!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/jognyilatkozat/