Ki a magyar?

A magyarok Attila kései leszármazottainak tekintik magukat, a hun-türk eredet alapján állnak, nyelvük a türk nyelvekkel áll rokonságban – közölte Orbán Viktor, napjaink legnagyobb tudósa, a Kárpátok Új és Igazi Géniusza!

Ezzel pedig minden vita le is van zárva! Az MTA mehet a retkesbe, ahová egyébként is való, mindenféle sorosista osztályával együtt. Ceausescu a dákoromán elmélettel együtt a fasorban sincs!

Sztálin, a nagy nyelvész..? Röhögnöm kell!

Orbán Viktor, a Kárpátok Új és Igazi Géniusza lezárt minden „vitát”, amint általában is: kinyilatkoztatott, megmondta az igazságot – mindenki, aki kételkedik benne, mehet a fenébe! Az összes finnugrista áltudós is.

Ahogy az igazi nagyok: Orbán Viktor nem csupán lezárta az áldatlan viták korszakát, hanem utat is mutatott. Rendkívül meglepődnék, ha például egy-két éven belül nem kerülnének elő hun nyelvemlékek. A hun eredet kutatására tanszék fog létrejönni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, mindjárt a terrorelhárítási tanszék mellett – így mindenki tudhatja majd, hány óra is van.

Micsoda?! Hogy „török, tatár, tót, román kavarog e szívben”? Meg zsidó is, netán svábokból jött magyaroké? Ebből a török meg a tatár nagyon rendben van, de a többi… Arra senki sem lehet büszke, és akinek ősei között a törökök netán kisebbségben vannak, azok nem is magyarok! Legföljebb ha nagyon meg- és letagadják satnya elődeiket.

Egyáltalán: ki a magyar?

Magyar-e, aki még mindig kételkedik a hun-türk eredetben? Meg nyelvünk türk rokonságában? 

Mostantól semmiképpen. Meglehet, magyarul beszélnek, rongálva persze a nyelvet, de bizony idegenek ők. Többségük bizonyára elítélte a baltás úriember rokoni alapon való kiadását is… Meg időnként tüntetni járnak, a karjukat előbb vágatnák le, mint hogy a Fideszre szavazzanak…

Van valami irodalmuk is szegényeknek, de már megindult a harc az új kánonért. Megmondom előre: egyáltalán nem csak Esterházy kerül a szemétdombra..!

Aki röhög a Kurultájon meg a többi hagyományőrzésen, amit sokszor csak úgy neonáci-újnyilas hacacárénak neveznek, Lezsákkal együtt, mind mehetnek a francba! Harcunkat megvívjuk, itthon és Brüsszelben is! A sok nyavalyás senki, hun eredetű népről merte megírni a kommunista jelentéseket: Tavares, Sargentini… Hátrafelé is lenyilazzuk őket, bazmeg, oszt annyi. Hiába imádkoznak majd mindenféle vacak nyelven…

És van ám tovább is!

Megdőlt a régi világrend, amelynek dogmája szerint a tőke és tudás Nyugatról áramlik Kelet felé, hogy ott olcsó munkaerőt keressen. Az új világrendet alapvetően a Keleten felemelkedő államok fejlődése határozza meg – mutatott rá Orbán Viktor.

Bizony, vége van az oly sokáig sikeres félrevezetésnek, hogy „Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!” Még jó, hogy nem a Soros-birodalomra!

Mi lesz a japán rokonsággal?

Aki magyar, hun-türk eredetű, mint maga Orbán Viktor, aztán Rogán Antal, Kovács Zoltán, Gulyás Gergely, Szájer József, Tuzson Bence meg a kis Bence. Leginkább Németh Szilárd! Tiszteletbeli hun-türk Fónagy János és Farkas Flórián.

Egyetlen probléma van: mi lesz a japán rokonsággal? Hiszen, amint arról Matolcsy akadémikus beszélt, száz magyar kisgyermekből 30-nak olyan piros pont van a fenekén, mint a japánoknak!

Ugyan már: probléma..? Álprobléma ez, amelyre megvan a válaszunk: éljen a hun-türk népek és a japánok örök és megbonthatatlan rokonsága!

Futóbolondok reneszánsza, nyakunkon a megszállók!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük