Koronavírus! Az Ivermektin nem csodaszer, de biztató kísérletek folynak vele

A szakma legnagyobb meglepetésére ausztrál kutatók egy eddig főleg az állatgyógyászatban használt szer egyik hatóanyagának felhasználásával közel 100%-os  eredményt értek el a koronavírus kezelésében.

A világ legjövedelmezőbb állatgyógyászati készítménye

Az ivermektin forradalmi gyógyszer volt az 1980-as években, és egy parazitaellenes szerek új csoportjának előfutára, amely mind a parazita fonálférgek, mind az ízeltlábúak ellen hat. Kezdetben állategészségügyi használatra forgalmazta a Merck & Co. Inc.; nagyrészt szarvasmarha, ló, sertés és kutya fonálférgek elleni védekezésére használták, és az ektoparazitikus betegség, a rák elleni védekezés standardjává vált. Az injektálható szarvasmarha-készítmény, az Ivomec lett a világ legjövedelmezőbb állatgyógyászati ​​készítménye (WORLD HEALTH ORGANIZATION)

A készítmény, amelyet eredetileg az állatgyógyászatban használtak paraziták kiölésére, megakadályozza a koronavírust abban, hogy szaporítsa önmagát – írta a dailymail.co.

A Melbourne Királyi Kórház tudósai szerint az Ivermektin csökkentheti az életveszélyes betegség súlyosságát, hiszen a tesztek azt mutatták, hogy a gyógyszer 48 órán belül 99,8% -kal csökkentette a vírusszintet és a fertőzés három nap múlva teljesen meg is szűnt.

Több kutató felhívta arra is a figyelmet, hogy az utóbbi években  kimutatták, hogy az Ivermektin  mint vírusölő szer is hatásos. márpedig ha ez így van, akkor nincs mit csodálkozni a jelenlegi felfedezésen.

figyu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük