Connect with us

Blogbazár

Marika néni újra beszólt – Van egy rossz hírem: át lettettek b@szva. Nem kicsit.. nagyon!

Marika néni: Katicám, már úgy hiányoztál nekem, mint a Lőrinckének az olvasószemüveg
Megosztás

Nem először közöljük „Marika néni” gondolatait, nála jobban „alulnézetből” ugyanis kevesen látják jobban, mi is történik körülöttünk.

Kedves Fidesz szavazó !

Bevallom, az utóbbi hetekben már félig-meddig feladtam a harcot mert kellőképpen megcsömörlöttem az Orbán retyerutya mocskosságaitól, és anyagilag sem bírtam tovább a folyamatos ( laptop ) szervízbe járást a folyamatos vírusbombák miatt, hogy az állandó fenyegetéseket már ne is említsem. Végül, mint minden esetben, most is valami váratlan dolgot húzott az élet. Így megy ez, Nerniában. Most hogy a jó trittyentrotty tábornok bejelentette hogy tőle távol áll a zsákbamacska, azért végül mégis megkaptam a magam ébresztő sallerét. Történt ugyanis, hogy egy galamblelkű ember végső elkeseredésében itt búcsúzott el az ismeretlen ismerőseitől, mielőtt eldöntötte hogy a halál, kusza ösvényére lép. Na persze tudom, nem ő volt az első ilyen eset, de ez azért felvet egy igen érdekes kérdést

– indít Marika néni, majd így folytatja:

Vajon miért lett ennyire elmagányosítva ez a társadalom?  Csak nem direkt, hogy könnyűszerrel uralkodhassanak felette? Vajon azért teremtették a gyűlöletet, az uszítást és a kilátástalanság gyilkos érzését, hogy megszűnjön az emberek közötti közösségi szellem, és az eddigi jóakaratot felváltsa a közöny és a totális bizalmatlanság? Hogy lehet az, hogy bárki is egyedül maradjon a fizikai világban? Vajon miért lépnek át a földön fekvőkön?

Persze az is lehet hogy ez belénk lett kódolva, hisz nyolcvan éve épp ebben az országban hurcolt el pár tucatnyi gazember ezreket, miközben tízezrek az ablak mögül, csendben szörnyülködtek.

Kedves Fidesz szavazó!

Te, aki pár éve a nevét skandálva oly boldogan éltetted a megváltót, gondoltad volna hogy egyszer egy ilyen szomorú, lelkileg is kirabolt országban élünk? És ha már az unoka kiköltözött abba a messzi Londonba, és a valamikori Posta és Orvosi rendelő is egy megsárgult fénykép édesbús emléke, mi az ami még mindig hitet ad abban, hogy a hőn szeretett vajda majd egyenesen a mennyország dús legelőjét hozza el erre az akkumulátornyiaktól pöfögő országra?

Persze tudom:

Magyarország, a magyaroké! Leszámítva a némi kölcsönért zálogba adott javakat, amit ezek a bizalmatlan kínaiak a saját embereikkel őriztetnek hamarosan. És még ott van az a k@rva orosz akta is. A csudába is! Persze lehet hogy nektek olcsóbb az a fránya liga vaj a boltban, és örömmel toljátok az asztal sarkára a Novák Katica jól megérdemelt nyugdíjának részleteit. Tudom!!

Ő szépen beszélt, meg ugye a magyarság.. meg az az elbűvölő mosoly..

Bizony, nagy kár volt hogy kiderültek a dolgok. Belebukott a szentasszony kis híján a szent Balog püspök is, hogy a legszentebb és legmagyarabb Orbán királyt már ne is említsem. Igaz, ha már a nagy előremenetelben elértük a középkor szociális színvonalát, talán a gyerekes mutogatás helyett, az összes mocskos gazembernek kalodában kéne ülnie a piactéren, hogy egyenként legyenek megszégyenítve az okozott gyalázat miatt. Persze, a nemzet Katicája a reggeli piac látványa helyett, beérte a havi ötmillióval.
Friss hír! A tegnapi napon már majdnem meg lett szólaltatva a jó Endre bácsi is, ha éppen nem nem lép védelmére a secusból avanzsált több mint testőr, aki a Bicskei flaszteren kapott románul utasítást az elhárítás hogyantovábbjára. Szép is ez a szuverenitás. Egy román bunkó ugat a magyar riporternek, miközben Erdélyország szülötte, a kocsiban hallgat, mint szar a gazban. A jó Endre bácsiért valószínűleg úgy imádkozik a karmelita ima különítménye hogy még maga Soros vagy a rézf@szú bagollyá rajzolt Gyurcsány sem érdemelt ekkora lendületet.

Tisztelt Fidesz szavazó!

Persze ennek, egyszer vége lesz. És mint ahogy mindenki, úgy mi is egy gödör alján találjuk magunkat.

  • Tényleg ennyire fontosak ezek a gazemberek?
  • Vajon azért születtünk a világra, hogy semmiházi mocskos, undorító férgek alakítsák a mi életünket? Én úgy gondolom, hogy az élet a menyország.
  • És majd több ezer évig spekulálunk abban a koromsötét semmiben hogy miért nem tettünk semmit?
  • Mi lenne, ha az életre szavaznátok? Valami egészen másra? Ezeknél az utolsó koldus is megfelelőbb.
  • Vagy továbbra is egy pöffeszkedő degeneráltnak hiszel, aki bukott elnökökhöz, háborós bűnösökhöz, és a világ haramiáihoz dörgölőzik?
  • Ez az a nagy Európa?
  • Miféle anyagi, szellemi hanyatlás kell ahhoz, hogy felnyíljon a szemetek?
  • Tíz év múlva döghúst fogunk enni, valami jófajta mulatós zenére?

Van egy rossz hírem: át lettettek b@szva. Nem kicsit.. nagyon!

Nincs itt semmi őszinte áhítat, nincs itt semmi féle hazaszeretet. Bizony. Itt a pénz az úr, és némi erkölcsi fertő.

Úgyhogy, én is kifeszítem újra azokat a vitorlákat és javaslom szálljatok fel ti is a nagy, közös hajóra, hogy együtt jussunk ki a fényre. Mert ha sokáig szarakodunk, a Dante által megfestett pokol vár ránk, ahol nem mi esszük a cupákokat, mint inkább a hazug, álszent férgek, a mi húsunkon csámcsognak majd.
Marika..
Ui: Ha meg úgy gondolod hogy „beszállnál” az állandó szervízdíjba (amiért nagyon hálás lennék), vagy meghívnál egy korsó sörre, itt megteheted

-fejezi be Marika néni.

Kapcsolódó

Szerző