Connect with us

Kerítésen innen

Nincs több keményre sikerült csirkemáj – Ez egy hihetetlen recept

Megosztás

Ha szereted a csirkemájat, de valahogy sütés-főzés közben mindig keményre sikerül, akkor ismerd meg ezt a titkos pácot, ami csodát művel a csirkemájjal!

csirkemáj
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Elkészítés:

Tisztítsd meg a májat, majd tekerd fóliába és enyhén klopfold meg.

Ezután vágd csíkokra és tedd bele egy tálba.

Szórd meg pirospaprikával és keményítővel. Miután egy picit pihent, add hozzá a zúzott fokhagymát, öntsd rá az olajat és hagyd az egészet állni 15 percig.

Keverd össze a sűrített paradicsomot mézzel és önts hozzá forró vizet.

Forrósíts zsírt és helyezd bele a pácolt májszeleteket és pirítsd meg minden oldalukat.

Tedd hozzá a felaprított hagymát, párold néhány percig, majd öntsd rá a szószt és sózd meg.

Fedő alatt párold kb 10 percig.

Jó étvágyat!

Eredeti recept

Ez is finom:

Friss!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse