Nem tudni, kinek lehet felesleges metróépítő kapacitása, amiért kipattanhatott a zseniális ötlet: meghosszabbítjuk a földalattit a Vörösmarty tér – Vigadó tér vonatkozásában. A táv kemény 160 méter.


[mnky_ads id=”10551″]

Szeretlek Budapest, kapsz új metrót!

A BKK megrendelésére készített Megvalósíthatósági Tanulmány célja a járműcseréhez kapcsolódó olyan komplex fejlesztési javaslat összeállításavolt, melynek eredményeképpen a millenniumi idők meghatározó közlekedési létesítménye továbbra is a főváros hatékony, korszerű, az európai normáknak megfelelő eszközeként szolgálhatja az elkövetkező évszázadot

– írja a fomterv.hu

[mnky_ads id=”10552″]

Gigantikus terv, de minek?

A hvg.hu munkatársa a cehhet fizető “utca emberénél” érdeklődött, mit szólnak az új beruházáshoz:

Kommentekből sem volt hiány:

“Orbán megfogadta, hogy tönkreteszi Budapestet. Mondjuk ezt már régen megfogadta, de most újult erővel csap le a városra, mivel nem sikerült neki benarancssárgázni. Plusz haszon a dolgoban, hogy ebből is el lehet lopni egy nagy valag pénzt. Ez ugye milyen csodás.”

“Metró megállót a vigadótérre,ez biztos? Igen most írtak ki a közbeszerzést… Az isten áldja őket!????”

“Szerintem nem rossz ötlet, hogy a villamosról normálisan át lehet szállni rá. A belpesti libsi értelmiség viccet csinál belőle, mert fogalmuk sincs, hogy a csepeli dolgozó, aki a Deák Ferenc térre akar eljutni már hanyadik átszállásán van túl, amikor felszáll a földalattira. Persze hozzátenném, hogy én is tudok értelmesebb tömegközlekedési fejlesztést mondani.”

[mnky_ads id=”10553″]

 

Mind a húsz metróállomás legyen akadálymentes!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét