Rendeljen fotelből az Aldiból! – Újabb házhozszállítós lehetőség

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. beszállt a Tesco és az Auchan mellé a házhozszállítási piacon, és együttműködést írt alá az online bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startuppal, a Roksh-sal.

Ha nincs kedve kidugni az orrát…..

A cég közleménye szerint a kínálatból közel 3000, zömében saját márkás élelmiszer, illetve egyes nem-élelmiszer jellegű termék lesz megrendelhető online a roksh.com weboldalon. A szolgáltatás Budapest területén vehető igénybe.

A kínálatban többek közt friss zöldség-gyümölcs, hús-, tej- és pékáru szerepel, de kozmetikai termékek és tisztítószerek is elérhetők lesznek.

A budapesti vásárlók a Roksh.com weboldalon – az irányítószámuk megadását követően – állíthatják össze bevásárlólistájukat.

A termék kiválasztása után megjelölhetik, hogy mikor és hol szeretnék a bevásárlásukat átvenni.

Ezt követően a Roksh „személyes bevásárlója” elmegy a vásárlóhoz közeli Aldi üzletbe, ott összeválogatja és megvásárolja az árut. A bolti kínálat és a leadott bevásárlólista közötti esetleges áreltérés vagy termékhiány esetén a vállalat személyes bevásárlója telefonon egyeztet a megrendelővel, írja a cég a közleményben.

Orbán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest