Sokan kiakadtak a femcafe írásán, melyben nem kevés seggnyalással elegy módon Rogán Antal feleségének, Rogán Cecíliának a szépségét magasztalták.

Sok más mellett a következőket voltak képesek leírni:

“Rogán Cecília Sarka Katához hasonlóan nagyon kitett magáért. Senki figyelmét nem kerülte el szenzációs ruhája, mely nemcsak különleges és egyedi, de elegáns és extrém is volt egyben. Minden apró részletét imádtuk, jobb szettet nem is választhatott volna. Csak úgy ragyogott, a tökéletes összképet pedig lenyűgöző mosolyával koronázta meg.”

Az mondjuk igaz, hogy lehetett volna árnyaltabban fogalmazni

Úgy például, hogy ne lógjon ki ennyire a lóláb, és csak a tagolt szövegek értői számára legyen nyilvánvaló, hogy itt alapjában véve egy bazi nagy benyalás történt.

Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy nincs igazuk a fanyalgóknak: tessék tudomásul venni, hogy mostantól az a szép, ahogyan Rogán Cecília kinéz, ő a szépségideál, hozzá képest mindenki más bányarém.

Kapcsolódó

Forrás

1 hozzászólás

  1. Valóban benyalás ez a hatalmas ajnározás. Az alagi ménes kancái azért nála sokkalta kimagaslóbbak, legalább is ami a mosolyt illeti. A többi meg ruhafogas egyik akasztója.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét