Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen innenKiemelt hírek

Stumpf lánya kistafírozza Schmitt unokáját az Ön pénzén?

halapenz-debrecen-oltas
Hirdetés

Összefonódás minden téren – ez jellemzi a Fidesz-brancsot. Ők valóban nem hagynak senkit az út szélén, aki hű hozzájuk. Semmi nem számít, van ott pénz, hiszen a közösből fizettetik, velünk, mindannyiunkkal. Az alábbi sztori szereplői: Fellegi Tamás, Schmitt Pál, Stumpf István és az ő pereputtyuk. 

Hirdetés
Hirdetés

Gyerek unokát mos….

Az az Élet és Irodalom szúrta ki, hogy Schmitt Pál volt államelnök Amerikában élő unokája kapott ösztöndíjat egy magyar állami pénzből Washingtonban gründolt alapítványtól. Nem csak ez mutatja, hogy a magyar urambátyám világ már elérte az Újvilágban is a nagyon is régi magyar dzsentri-kort újjáéleszteni akaró hazánkfiait és lányait.

A Magyar Kezdeményezések Alapítványról (The Hungary Initiatives Foundation) van szó, amelyet a második Orbán-kormány első fejlesztési minisztere, Fellegi Tamás tulajdonol, neki hozták létre 3,9 milliárd állami forinttal cirka öt éve. Az alapítvány a többek között ösztöndíjakat odaítélésével is foglalatoskodik – 2018-ban gyakornoki ösztöndíjra tartották érdemesnek Grace Gouldingot, Schmitt Pál volt államelnök Amerikában élő unokáját. Félreértés ne essék, lehet, hogy a kishölgy megérdemli a figyelmet, de a nagypapára való tekintettel ezt mégsem volt etikus elfogadnia.

Felvetődhet a kérdés,

ki adhatott magyar közpénzekből amerikai ösztöndíjat a dúsgazdag családból származó Schmitt-unokának

– teszi fel a költői kérdést az ÉS, majd meg is válaszolja:

„Az alapítványt jelenleg a mindig mosolygós Anna Smith Lacey vezeti. Korábban ő is kapott számos hasonló ösztöndíjat, és a legjobb amerikai egyetemeken tanulhatott. Mielőtt férjhez ment, Stumpf Annának hívták, és Stumpf alkotmánybíró lánya.”

Forrás: ÉS

Mága tud valamit – na nem éppen hegedülni, de…..

Az internet nem felejt: Meghekkelt interjú Áder Jánossal

 

 

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here