Bulvár
Elsőre nagyon durvának tűnik – Sütőben sült kocsonya
Így még egészen biztosan nem készítettél kocsonyát. Próbáld ki hiszen hamarosan itt a szezon>
Elkészítés
A húsokat hideg vízben feltesszük a gázon főni, majd ha felforrt, leöntjük róla a vizet, lemossuk
A húsokat, tiszta edényben, hideg vízbe tesszük a többi hozzávalóval.
100 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és nyolc órán keresztül, lefedve sütjük. (Én este 9-kor teszem be, akkor szoktam lefeküdni, és 4-5 óra körül ébredek, addigra elkészül.) 8 óra szükséges a 100 fokon.
Leszűrjük, tálaljuk, hagyjuk kihűlni, majd hűtőbe tesszük dermedni.
Jó étvágyat!
Alaprecept: Fekete Gitta.
Friss!
- Libafeszt – Mi szem-szájnak ingere KiskunfélegyházánMegosztás Hamarosan indul a Libafeszt! Libából készült ételek versenyével, jubileumi néptánctalálkozóval, Ludas Matyi sakk- és futóversennyel, baromfitermékek vásárával és libamakett-festésével is készülnek a huszonötödik libafesztiválra szeptember közepén Kiskunfélegyházán. Ez is lesz, meg ez is, meg ez is! Kovács-Csonka Szilvia, a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatója a programokat sorolva elmondta: a jubileumi libafesztivál szeptember 13-án A… Read more: Libafeszt – Mi szem-szájnak ingere Kiskunfélegyházán
- Búcsú a napraforgótól? – Mennyi lesz az annyi?Megosztás A klímakatasztrófa, lánynevén klíma változás, egyre több és több növényt töröl ki a honi termesztők listájáról. Legutóbb a napraforgó esetleges „kimúlásáról” cikkezett egy szakmai fórum. Pedig híresen nagy túlélő Magyarországon a harmadik legfontosabb szántóföldi növény a napraforgó, amely az egyike a legjobban alkalmazkodó növénynek, így a klímaváltozás hatására szélsőségessé váló csapadékviszonyokhoz is. Az idei,… Read more: Búcsú a napraforgótól? – Mennyi lesz az annyi?
- Augusztus 20-án sem csak a várbeli és a dunai programok érdekesekMegosztás Augusztus 20-án a nap a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődik, majd a hagyományos tisztavatás következik, és még ugyancsak a belvárosban a Vörösmarty téren a Csárdafesztivál, ami méltó versenytársa lehet a Várkert Bazár előtti Magyar Ízek utcájának. „Ez a belváros” 2024. augusztus 20-án a központi rendezvények keretében tartják a Szent István Napi díszünnepséget a Kossuth téren,… Read more: Augusztus 20-án sem csak a várbeli és a dunai programok érdekesek
- Égen-földön lecsó – Így főzi a nagyvilágMegosztás A nyár egyértelműen a lecsó évada. Normális országokban ilyentájt a paprika, paradicsom, hagyna és az egyéb hozzávalók dömpingáron kaphatók. Utazzunk együtt a lecsó körül. Alap lecsó Hozzávalók 40dkg paradicsom 80dkg paprika 2fej hagyma 5dkg füstölt szalonna (opcionális) 2ek olaj 1ek pirospaprika só. Így készül A lecsó elkészítéséhez a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk.… Read more: Égen-földön lecsó – Így főzi a nagyvilág
- Így lesz tökéletes – Húsvéti tojásfőzési trükkökMegosztás A húsvét miden évben megnöveli a főtt tojások renoméját, ilyenkor sokkal többet fogyasztunk ezekből mint az év bármely más időszakában, hiszen a tojás és a főtt sonka „együtt jár”. Szakértők azt mondják, hogy a 7-10 naposnál nem régebbi az ideális a főzéshez és könnyű a hámozása. Sajnos a boltba vásárolt tojásoknál ez nem garantált… Read more: Így lesz tökéletes – Húsvéti tojásfőzési trükkök
Szerző
Use your ← → (arrow) keys to browse
Friss
- Egy gyönyörű barátság kezdete
- Tovább dagad az Orbán Balázs botrány – A Momentum nem engedi el a politikai igazgatót grabancát
- Sok hűhó semmiért: mindegy, hány nevet biggyeszt magára Rogán ex felesége, marad Gaál Cecília
- Az Orbán-lány, aki bármit felvehet, hiábavaló, mert nem viseli, hanem hordja!
- „Szia uramék” játszadoznak, mi fizetünk? – Ezt a kört Mészáros nyerte, ö volt a soros…..
- Elment Forgács Gábor – Újabb nagy nevettető hagyott itt bennünket
- A szuverenitásvédelmis, akinek sikerült Orbán Balázst alulmúlni: a „túlerőt nem tisztelő” 56-osok nem hősök, hanem bolondok – Frissítve!
- Itt a bejelentés: januártól a lakossági ügyfelek is nyögik a tranzakciós illeték-sarcot
- Hócipő, te jövőbelátó – Ki kit menteget?
- Élvebonczolás Szegeden