Szájmaszkos csokimikulás már van, lesz karácsonyfadísz is?

Különleges idők, meghökkentő, kreatív ötleteket szülnek! Megjelentek a szájmaszkot viselő mikulások, már készülnek a kézműves darabok, amik kicsik és nagyok körében rettentő népszerűek.

A Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon

2014-ben nyílt meg Lajosmizsén, ahol kézműves csokoládé különlegességeket és grillázstortákat készítenek. A vállalkozás több elismeréssel is büszkélkedhet. Az elmúlt években számos szakmai díjat is elnyert, illetve több méretes alkotással is bekerült a magyar rekordok közé. Szeged belvárosának makettjét 250 kilogramm grillázsból, míg a Pécsi Székesegyházénak 300 kiló grillázsból készítették el.

Közösségi oldaluk tanulsága szerint:


Most pedig a koronavírus járvány ihlette egyedi csokimikulások készítésébe kezdtek bele – adta hírül a Sokszínű Vidék.

“Biztosra vesszük, hogy idén a Télapónak is szájmaszkot kell húzni a Covid miatt. Így újragondoltuk és megalkottuk a szájmaszkos csokimikulásunkat elsőként, ami már most nagy sikert arat, mert újdonság, bár egy kicsit vicces és sajnos egyben morbid is.”

– nyilatkozta Rimóczi Lajos grillázsmester, a szalon tulajdonosa, aki a Magyar Grillázs Szövetség elnöke.

Ön mit szól hozzá?

A kisgyerekek számára a Mikulás maszkja talán már nem is olyan szokatlan látvány, hiszen szüleikkel közlekedve úton-útfélen maszkkal fedett arcokat látnak.

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Szájmaszkos csokimikulás már van, lesz karácsonyfadísz is?

  • Avatar
    2020.11.11 - 02:47
    Közvetlen hivatkozás

    Hat ennel kevesebb nagy baromsagot lattam! Raadasul hamis az uzenet: ha ezzel meg akarta kedveltetni a szajmaszkot, kisse mellelott a gyarto, mert ha valaki szakallas, es a szorzete 2/3-a igy kilog egy vacak kis szajmaszk alol, az semmit sem ved, – bar iden valoszinu megszedi magat belole az illeto. HAMIS AZ UZENET!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük