Nekem úgy tűnik, hogy Ursula von der Leyen totálisan megvezette a hazai ellenzéki pártok Uniós képviselőit. Fűt-fát ígért nekik, hogy támogassák őt a pozíció elnyerésében, ám amióta ez sikerült neki, azóta minden lépése ellentmond ígéreteink.

Mivel ő volt a német hadügyminiszter,

gondolom elégedett azzal, ahogy Orbánékkal tető alá hozták a hatalmas fegyvervásárlást és nyilván számos más gazdasági és politikai bizniszben is megegyeztek a színfalak mögött. És ezekhez képest számukra elhanyagolható kérdés a magyarországi demokrácia állapota, a maffiaállam működése. Még az sem zavarja őket, hogy az uniós állampolgárok adóforintjai közvetlenül Orbán környezetét gazdagítják.

Hiszen nekik ezek szerint végül is mindegy, hogy a támogatások a magyar társadalom, vagy Orbán Viktor családjának és oligarcháinak jólétét biztosítják-e. Már Angéla Merkel, von der Leyen legfőbb támogatójának a Pán-Európai Pikniken elmondott szavai is a magyar demokraták nyílt arculcsapásának számítottak, most pedig, hogy “von der” Trócsányira akarja bízni az európai szomszédsági és bővítési ügyeket, tényleg itt az ideje, hogy leszámoljunk az EU-val kapcsolatos minden illúziónkkal.

Arra a Trócsányira,

aki igazságügy miniszterként nemcsak asszisztált, hanem aktívan közreműködött a bűnöző Gruevszki Magyarországra csempészésében, aki ugyancsak részese annak a politikának, amely állandó viszályt szít a határon innen és túl élő magyarok között, amely rendszeresen aktívan beavatkozik a környező országok belpolitikai vitáiba, amely tudatosan – az orosz érdekeknek megfelelően – hátráltatja Ukrajna Uniós csatlakozását, amely néhány évvel ezelőtt – jó pénzért – egy közönséges rasszista gyilkosnak adott menlevelet azért, hogy otthon hősként ünnepeljék.

És a sor vég nélkül folytatható

És az a volt igazságügyminiszter fog felelni az Unió bővítéséért, aki aktívan közreműködött az Uniós támogatások törvénysértő, korrupt felhasználásában. Ennél már csak az lett “szerencsésebb” ha a jogállamiságért- és emberi jogokért, vagy a költségvetésért felelős biztos pozícióját ajánlják fel neki.

Tényleg itt az ideje, hogy leszámoljunk az EU-val és a “közös értékekkel” kapcsolatos illúzióinkkal, és tudatosítsuk magunkban, hogy a legfontosabb kérdésekben az EU-nak nincsenek értékei, csak érdekei, mi magyar demokraták pedig csupán egy légypiszok vagyunk a papíron. És ezt a vezető politikusok közül egyedül Orbán Viktor ismerte fel helyesen, és ezzel él vissza immár 9 éve.

1 hozzászólás

  1. Ursula von der Leyen országának érdekeit nézi Magyarországon működő nagytőke ameddig jól jár addig ORBÁNT hagyják lopni demokráciát le építeni Meg győződésem hogy a volt szocialista országokat az Unió tudatosan kizsákmányolja Orbánt ha akarta volna az Unió tönkre tudta volna tenni Ne gondoljuk hogy nincsenek napra kész információjuk mi folyik Magyarországon Nem is fognak semmit ellenne lépni hagyják tovább lopni csalni hazudni ameddig a nagytőke érdekeit Orbán kiszolgálja és Ő ki foglya szolgálni.!! Magyar népnek kel e rendszert megváltoztatniuk nem az Uniónak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét