A Kedves Vezető lefújta a közigazgatási bírósági rendszer felállítását. És? Ez a hír, nem hír. Piti kis diktatúrája zászlóshajóját, alfáját-omegáját, a politikai-vérbíróságot, legfeljebb egy Észak-Korea jellegű őrületben lehetne bevezetni, máshol ez eszébe nem jutna senkinek.

A HÍR AZ, hogy a Kedves vezető önmagát hosszú évek óta Conan a barbár és csáknorisz szerelemgyerekének vizionálja

Egy olyan két lábon járó armageddonnak, isten karikásostorának, Európa császárának, aki bármikor, bárkire rárúghatja púposkodva a krimó ajtaját, izomból megküldve a buta nyílászárót, különösebb következmény nélkül.

- Hirdetés -

A hír az az, hogy ez az évtized tévedése!

Hogy a K. Vezető praktikusan egy csapóajtót rugdos agyatlanul, ami igen veszélyes mutatvány. Egyik pillanatban még diadalittas pörgőrúgás…Na, ki a király?… a másikban meg már a földön vinnyog, és törött kezével vérző orrát törölgeti. Ez a hír. A hülyéje! Mit hitt, de komolyan? Hogy megússza? Hogy a fránya ajtó, a nagybetűs valóság nem lendül vissza és veri szanaszét a képét?Hatás-ellenhatás, ilyenek? Isten karikásostora nem ismeri a fizikát? Egyáltalán hogy ment ez át fizikából?

Hónapokig agyaskodik, csapkod, köpköd, osztja az észt maga körül,

savazza azokat, akiktől kézen-közön azt a lóvét kapja, amit aztán 0-24-ben a családi malacperselybe tömködnek az udvari strómanjai. Ábrándozik, szervezkedik, építgeti a szép új, náci Európáját, de nem jön rá, hogy a világ az nem mordorföld. Hogy neki is, a hasonszőrű, buggyant haverjainak is lejárt a szavatossága. hogy a kutyának nem kellenek, kivéve a szétoltott, becsapott, agymosott mordorföldi híveket.

Most persze, meg kész a baj

Kínos topogás, farok-zakó-nyakkendő, farok-zakó-nyakkendő, lárvaarc, farok-zakó-nyakkendő, farok-zakó-nyakkendő….jól vagyok kamerád!….méglárvább arc, farok-zakó-nyakkendő, farok-zakó-nyakkendő. Jééé! Időközben visszalőtték a reklámadót is. Mert csak. Bocsáss meg kedves Weber. Alszik egyet és már Junckert is szereti. Mindenkit szeret(ne), csak ne rúgnák már ki mégsem a néppártból.

A hír az, hogy alig két nappal a dicsőséges győzelem után, a K. Vezetőt úgy verte orrba a valóság, mint vak cowboyt a kricsmi csapóajtaja. Hogy a dicsőséges NER úgy pitizik az eddig lesajnált európai vezetők lába előtt, mint kölyöktacskó a száraztápért.

Utóirat: Tényleg ennyire vakon van a tag? Nem veszi le, nem a kilincset szerelték magasra, ő nőtt mélyre?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét