3 csillagjegy, amely ma különösen ki van téve a félreértéseknek —  Ez a nap veszélyes, figyeljen minden szavára!

Az életben vannak súlyos, és kevésbé fontos félreértések, hogy melyik mikor, milyen elbírálás alá esik a környezetünk szempontjából abban nagy szerepet játszik a horoszkóp. a mai nap különösen 3 csillagjegyet fenyeget ilyen szempontból.

Kos

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos.
Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük.

Mérleg

A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik szinte mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek, ám nagyon érzékenyek. Ma különösen vigyázzon nehogy megsértse őket! Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket, és ha ők ezt nem mindig érzik így az csak valami “félreértés” lehet.

Skorpió a izgalmasabb csillagjegy

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a környezetére és az önt körülölelő valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, de amíg eléri, sok mindent leverhet ha nem vigyáz. Cselekedjen időben, de óvatosan nehogy késő legyen.
Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén.

Forrás: IgenDe

csillagjegyet

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük