Connect with us

Ez a nap

Sokkoló részletek derültek ki a sólyi gyermekgyilkosságról

Megosztás

Brutális kegyetlenséggel ölték meg a 8 éves kislányt. Adrienn eltűnését péntek este jelentette édesapja a rendőrségen, a holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében, miután több száz rendőr kereste az éjszaka az erdőben.

A keresésben részt vevő egyik férfi rettenetes részletekről számolt be a Borsnak:

Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam – idézte fel zaklatottan Gyula. – Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték.

A lapnak a kislány édesapja is nyilatkozott, a megtört szülő azt mondta, nem tudja, valaha is képes lesz-e majd feldolgozni a tündéri kislánya elvesztését.

Szokás szerint kint, a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én bent voltam, éppen fürödtem. Amikor nem volt sehol, azonnal szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg. Nem ismertem a gyilkosát, egy fiatal fiút emlegetnek. Azt mondták, már el is kapták nem sokkal a bejelentés után, még az este folyamán

– mondta a megtört apa

Győző, az apa Adrienn fényképével – Fotó: Kovács Erika / Napló

Elfogták a gyanúsítottat

Őrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombat délután az MTI-vel.

Nagy Judit elmondta: péntek este jelentette édesapja a rendőrségen a nyolcéves sólyi kislány eltűnését, akinek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében.

A szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárásban egy Veszprém megyei lakost vettek őrizetbe a rendőrök, és megkezdték a kihallgatását.

A rendőrség az ügyben a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem ad több információt.

Még egy kislányt találtak, de ő él

veol.hu információi szerint Zsanett, a 8 évesen meggyilkolt kislány, Adrienn édesanyja elmondta, hogy szombaton a rendőrségen láttak egy fiatalembert, akit bilincsben kísértek, és az asszony fia ráismert volt osztálytársára, aki hajmáskéri. Az anya azt is elmondta, hogy tudomása szerint a bilincsben kísért fiúnál egy kislányt is találtak, akit szintén kerestek, de ő élve került elő.

(Forrás: Bors, MTI, veol.hu)

Kapcsolódó:

Gyerekgyilkosság Veszprém megyében

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük