Sorting by

×

Időjárás – Ilyen karácsonyunk lesz!

Lesz ma minden ónos- havas eső, havazás, a borús idő végig kitart az ünnep alatt állítja az időjárás előrejelzés. Nem lesz szép karácsonyi időnk. Pénteken hajnalban az ország északkeleti felén előfordulhat havazás, északnyugaton és a főváros térségében inkább gyenge, szitáló havas eső valószínűbb, illetve ónoseső kialakulásának is megvan a veszélye! Élénkülő, a déli országrészben erősödő D-i szél támad.

Tovább

Meghalt Németh Oszkár, a Tolcsvay-trió és a Fonográf legendás dobosa – Legyen könnyű neki a föld!

Meghalt Németh Oszkár, a hetvenes és nyolcvanas évek aranykorszakának egyik ünnepelt, kiváló zenésze. A magyar rockzenész, dobos, főként a Tolcsvay-trió illetve a Fonográf együttes tagjaként volt ismert. Németh Oszkár, 75 éves volt 

Tovább

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a hajnali tömegkatasztrófáról…. – Frissítve!

Ahogy arról hajnalban mi is beszámoltunk, borzalmas tömegszerencsétlenség történt az M7-es autópályán Székesfehérvár közelében. Cser-Palkovics András a város po9ölgármestere, szinte azonnal felajánlotta a Székesfehérvár segítségét és erőforrásait. 

Tovább

Tüntetés ma! – Híd a Terror Háza és a Fidesz székház között

Szerinted sem normális, hogy Európa közepén egy kormány a saját állampolgárait hallgatja le egy külföldi titkosszolgálat kémszoftverével? Neked is eleged van abból, hogy a pártállami időket hozza vissza a Fidesz? – kérdezi a Momentum elnöke közösségi oldalán, miközben a ma esti, a lehallgatási botrány miatt szervezett tüntetésre invitál minden demokratát.

Tovább

Napfelező hír-összefogalaló: saját lábon forgó Orbán-palota, “miért nem léptek ki az unióból?”, Dzsudzsák és az űr…

Bármilyen hihetetlen is, az élet a kánikulában sem áll meg, mégcsak nem is lassul! Kiváló bizonyítéka mindennek, amiről a nap folyamán eddig írtunk: igazság az orbán-építkezésről, Kocsis Máté “arénázása”, pedofiltörvény körüli eu-csúcs csúcsbotrány, a cseh- tornádó, sajtómegjuhászkodás Gulyás miniszterrel szemben, vagy Oláh Gergő kibirulása felesége védelmében, és így tovább, és így tovább.

Tovább

Ezek az elektromos ágaprító gépek előnyei

Talán még így nyár elején kicsit korainak tűnhet az őszi kerti munkákról beszélni, ám gyorsabban eltelik ez a három hónap, mint gondolnánk! A levelek hirtelen gyönyörű színekben pompáznak, majd egyszer csak elköszönnek az ágaktól, és a földön késő őszre már egybefüggő avarréteget fognak képezni.

Tovább

Legfrissebb! A szegedi kettős gyilkosságról

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya dr. Vitális Dániel Attila ellen. A rendőrség szerint a 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével. A kettős gyilkosság híre felzaklatta nemcsak az elkövetés helyét Szegedet, de az egész országot is.

Tovább

Kormányinfó: keddtől újra fizetni kell a parkolásért és más “finomságok”

Az oltási program állását tekintette át a kormány a szerdai ülésén. Az első 4,8 millió ember kapott legalább egy oltást, a 2,8 millióan pedig már a második oltást is megkapták. A pünkösdi hétvégén eléri Magyarország az 5 millió oltottat – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón. Mint mondta, a védőoltásoknak köszönhetően sikerült legyőzni a járvány harmadik hullámát.

Tovább