Sorting by

×

Női átmeneti kabátok, amelyek egyaránt passzolnak túrázáshoz és randira is

Lassan elérkezik a tavaszi kabátok ideje. A mínuszok már nem recsegnek túl sokáig, és ezzel eljön az ideje annak is, hogy lengébb ruházat után nézzünk. Ilyenkor váltjuk le vastag téli dzsekinket valamilyen vékony átmeneti kabátra. Ám abszolút nem mindegy, mit is választunk pontosan. Tavaszi kabátból nem tart az ember egy egész gardróbnyit, tehát mindenképp olyan darabot érdemes választanunk, ami megállja a helyét a mindennapok változatosságában.

A praktikum mindenekelőtt

Egy hölgy ruhatárában általában az elegancia és a csinos, esztétikus ruhadarabok foglalják el a központi szerepet. Ez így rendben is van, becsüljük meg nőiességünket – nem kell katonai bakancsban mászkálnunk csak azért, mert az strapabíró. Azonban az esztétika megválasztása előtt érdemes az unfunkcionális darabokat kihúznunk a listánkról. Semmi nem lehet fontosabb az egészségünknél, a ruházat pedig ezt hivatott védeni, különösen a hűvösebb időkben. Tehát a különféle átmeneti kabátok megválasztása előtt érdemes megnéznünk, hogy az adott ruhadarabok rendelkeznek-e olyan tulajdonságokkal, amik nélkülözhetetlenek. Egy átmeneti kabát számára a legfontosabb az eső és a hideg szelek elleni védelem, így ha a számunkra tetsző darab nem vízálló, akkor ne is szemlélődjünk tovább. Mivel nem fogunk minden egyes alkalomra más tavaszi kabátot vásárolni, így érdemes olyat néznünk, ami egy strapásabb túrán is megállja a helyét. Feltétlen kerüljük el tehát a vékony átmeneti kabátokat, amik már a legkisebb érintéstől elszakadnak. Törekedjünk arra, hogy az adott ruhadarab strapabíró legyen, ne szakadjon el, ha véletlen egy faág hozzádörzsölődik – vagy egy fal a városi séta során. Ha kiszemelt darabjaink megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, akkor áttérhetünk az esztétikára.

Univerzális dizájn

A fentiek után sem érdemes csalódottnak lennünk. A helyzet ugyanis az, hogy a minőségi átmeneti kabátok egytől egyik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Ha tehát megfelelő helyről, megfelelő minőségű tavaszi dzsekit választunk, akkor a fent felsoroltak eleve adottak lesznek. Például a Bolf.hu kínálatában láthatjuk, hogy milyen színes a választék. Az ilyen megbízható minőségű darabok pedig egyaránt ideálisak az egész napos túrázástól kezdve az esti randiig, mivel valóban igényes dizájnnal rendelkeznek. Csupán arra kell figyelnünk, hogy a saját stílusunkhoz kellően passzoljon a választásunk. A mai női tavaszi dzseki kínálatban ugyanis szinte mindenféle darab fellelhető. A klasszikus dizájntól kezdve a mostanság oly menő fémes színű és steppelt fazonú kabátokig. Érdemes tehát olyat választanunk, ami az általános öltözködésünkkel jól harmonizál. Más szóval ruhatárunk domináns darabjaihoz igazítani az újonnan vásárolt kabátot, például egy sportosabb stílust kedvelőnek az atletikusabb hatású darabok közt érdemes keresgélnie. Így biztosak lehetünk benne, hogy bárhol jelenjünk meg a hétköznapokban, csinosan fogunk mutatni legújabb szerzeményünkben is.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.