Időjárás: ilyen egy igazi őszi nap

Az időjárás azt mutatja, hogy lassan de biztosan megveti s lábát, az ősz. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek vissza-kacsintásai a késő nyárnak, de alapvetően ma kifejezetten az évszakra jellemző két arcú időnk lesz.

Lesz itt minden napsütéstől záporig

Csütörtökön napsütéssel indul a nap, majd felhősödésekre kell készülni. Délutántól egyre nagyobb területen kell számítani záporokra, zivatarokra, eleinte északon, majd nyugatról kelet felé áthelyeződve másutt is. Élénk, a nyugati, északnyugati országrészben erős D-ies szél fúj, majd északnyugaton délutántól ÉNY-ira fordul, és újból megerősödik. Az esti, éjszakai órákban országszerte várható csapadék, záporok, zivatarok formájában, majd nyugat felől szűnni kezd a csapadék. Reggelre kelet felől elhagyják országunkat a csapadékgócok.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Orvosmeteorológia és időjárás

délelőtt frontmentes idő várható, majd délután egy hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal. Ennek hatására fejfájás jelentkezhet. A megélénkülő, helyenként megerősödő szél ingerlékenységet okozhat. A zivatarok növelhetik a feszültséget bennünk, illetve a csapadék a szív- és a nehézlégzéssel küszködő betegeket megviselheti. Esernyőt délutántól vigyünk magunkkal- EUMET

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Sajnos újra időszerű:

Friss!