Connect with us

Csillagjegyek

6 csillagjegy bóklászik közöttünk, akiknek hatalmas változást hoz a június! – Csekkold, hogy köztük vagy-e!

6 csillagjegy bóklászik közöttünk, akiknek hatalmas változást hoz a június! – Csekkold, hogy köztük vagy-e!
Megosztás

Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért, az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet érint legnagyobb mértékben a június 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Ikrek

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

…vasárnap erre figyelj….

Ma látóterébe kerülhet valaki, aki igencsak hasonlóképpen vélekedik a világról, mint ön, így hamar egy hullámhosszra kerülhetnek. Amennyiben esélyes, hogy keresztezik még egymás útját, úgy akár érdemes lenne mihamarább egy elérhetőséget is cserélni, mert később még akármi is lehet a dologból!

Rák

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

…vasárnap erre figyelj….

Szorgalma és elhivatottsága által, ma visszaigazolást nyerhet, hogy a lehető legjobb úton halad, kedves Rák. Még, ha nem is ért célba, ez megérhet akár egy kisebb ünneplést is! Ne szerénykedjen, megérdemli, hogy a középpontban legyen, s önről szóljon ez a mai nap. Dőljön hátra és élvezze, még, ha esetleg mégsem lenne meg rá minden oka! Végül is, ki mondta, hogy élvezni az életet csak okkal lehet…

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

…vasárnap erre figyelj….

Ma nagyon felerősödhetnek pszichikai képességei, így, szinte már messziről képes lesz kiszúrni, kinek, mi van az arcára írva. Használja ezt a képességet arra, hogy olyanok társaságára szelektál, akikkel érdemben szót lehet váltani, s akikkel ténylegesen jól érezheti magát, a többieket pedig inkább ma kerülje el, kedves Oroszlán.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Szerző

Oldalak: 1 2