Connect with us

Bulvár

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október. 08. kedd

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra,Koppány és Etelka névnapjára. A nap kel: 6:53, nyugszik: 18,08.

Kos 03.21 – 04.20. – Melankolikus

Még nem tért magához, s most különösen jólesik, hogy környezete megértő, figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinál nagy ügyet a gondjaiból. Kedélye mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt, elrévedező. Sokat töpreng az élet értelmén és leteszi a szent esküt, hogy ezután kímélni fogja magát. Amit persze később esze ágában sincs betartani.

Bika 04.21. – 05.20. – Megülős

Egy tapodtat sem hajlandó menni. Olyan elégedetten figyeli lakását és szeretteit, mint egy király a tartományait és tarka népüket. Veszekedni kell Önnel, hogy tegye a dolgát. A szerelemben is lassú, réveteg, de aki lassan, kimérten veszi birtokba jussát, az veszi birtokba igazán!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Vidám

A társaság, ahová meghívják, meglehetősen lehangoló. Márpedig Ön semmit sem visel el nehezebben, mint a sótlan, szellemtelen embereket. Mivel az arcáról egész pontosan leolvasható a véleménye, egész csapatra való megsértett embert hagy maga után. Mi lett volna, hanem tesz lakatot a szájára?

Rák 06.22. – 07.22. – Bizonytalan

Kedélye nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmát. Megfontoltan cselekszik, ha cselekszik egyáltalán. Ma inkább csak elfogadja azt, amit mások cselekszenek. Barátait állította be ma „cselédnek”, persze ők ezt önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, depressziós.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük