Connect with us

Kultúra

Most wanted – Budapesti kalandok

Megosztás

Kivételesen nem lesz szó szeretve, áldott miniszterelnökünkről, csak szőrmentén hozzuk szóba a koronavírus-járványt, ezúttal a politikát hagyjuk másra.

Nem hiszik!? A Városi Kurír pop-kulturális ajánlója következik

Mint tehet, aki vállalva a „kockázatot” immáron egy hónapja csak akkor megy el otthonról, ha nagyon muszáj. Különben is a színházak és a mozik is zárva, szerencsére a teátrum egy része pontosabban vállalkozó kedvű színészek már online előadást is szerveznek és/vagy archív felvételekkel szórakoztatják a nagyérdeműt.

Csúcsra jár az összes stream-szolgáltató. Nálam év eleje óta fut a Grey’s Anatomy (Grace Klinika), napi két-három epizóddal is kitart 9-10 hónapig. Szerencsére sose lesz vége 🙂

Ugyanilyen véget nem érő széria a méltán népszerű Cobra 11, Németországban 1996. március 12-én, kedden sugározták az első részt.

Az örök főszereplő Samir Gerkhant alakító Erdoğan Atalay mindössze csak az első két részt hagyta ki, ahogy tanult kollégám fogalmazott azóta:

„Ez a Gerkhan úgy fogyasztja a társait, mint a Scooterben HP a szintis srácokat.”

Ma már valóban az év minden napjára jutna egy Cobra 11 epizód

A sorozat töretlen népszerűségére jellemző, hogy jelenleg is párhuzamos több évad fut a kábelcsatornákon (Cool, RTL KLub, RTL+, RTL Spike).

A 24. évad nyitóepizódja még 2018 nyarán éppen Budapesten forgott, akkor a magyar rajongók napról-napra követték Atalay-t és társait Daniel Roesnert és Katrin Heß-t.

A Most Wanted (s24e01) epizód a magyar keresztségben a „Budapesti kalandok” címet kapta

Az évadnyitó rész magyar bemutatója 2020. április 20-án 13:50-kor lesz a COOL TV-n, majd hétköznap kora délután folytatódik a XXIV. évad.

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük