Connect with us

Bulvár

Mázlista! Ha a pasid ilyen csillagjegy szülötte, biztosan kitart melletted!

csillagjegy
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Természetesen neked sem ajánljuk, hogy kizárólag horoszkóp alapján válassz partnert, de ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével rendelkezik a szerelmed, akkor megnyugodhatsz: ő az átlagnál kitartóbb, és minden esély megvan rá, hogy a hullámvölgyekben is támogatni fog.

Bika

Nem egyszerű esetek a bikák, mégis ide kell sorolnunk őket, ugyanis a szerelemben iszonyúan kitartóak. Mindenáron stabil és biztos kapcsolatra vágynak, a lehető legjobbra törekszenek, ezért pedig nagyon sokat hajlandóak tenni – szükség esetén akár komoly áldozatokat is hoznak.

Kissé maradinak tűnhetnek, ugyanis a legtöbb Bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a tradíciókhoz, de ez párkapcsolatban gyakran inkább romantikában, lovagiasságban nyilvánul meg – ami azért nem olyan rossz dolog.

Mivel egész életükben arra tesznek erőfeszítéséket, hogy amit már elértek, azt megőrizzék, nagyon jó esély van rá, hogy a párkapcsolatokban is hasonló alapelveket próbálnak majd gyakorolni.

Szűz

Akárcsak a bikák, úgy a szűz jegyűek is inkább a tradíciókban, semmint a modern újításokban hisznek. Kissé ridegnek, távolságtartónak hatnak, de inkább csak szeretik megközelíthetetlennek mutatni magukat. Ehhez nem kell sokat színészkedniük, a szüzek tényleg kicsit maguknak valóak. Ez részben annak köszönhető, hogy állandóan elemeznek, analizálnak és megszállottan rendmániásak, számukra alapvető követelmény a rendszerezés és a rend.

Ebből adódik, hogy nagyon ragaszkodnak mindenhez, ami fix és stabil sőt, kifejezetten utálják a váratlan helyzeteket, mert nem tudnak improvizálni.

Emiatt a kapcsolatukban is kitartóak és átgondoltak, partnerükre nem csak párként, hanem barátként és társként is tekintenek.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük