Connect with us

Bulvár

Puzsér Róbert és Varga Viktor élő egyenesben ütköztek

puzser-varga
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Puzsér Róbert az Önkényes mérvadó című, SpiritFM-en futó rádióműsorában Varga Viktor énekest tevékenységét minősítette, aki Puzsér szerint a celebek „legsemmirekellőbbje, legirritálóbbja, legostobábbja, legszégyentelenebbje”.

Adok-kapok

A műsorvezető szerint Varga azért talál ki olyat, hogy tonhallal mos fogat, mert azt akarja, hogy ezt megírják róla. Puzsér szerint Varga

“valójában nem énekes, valójában egy szemérmetlen pojáca. Egy ótvar kis senki.”

“Előadja azt, hogy egy végtelenül szabad és zabolátlan fiatal, aki azt tesz, ami csak az eszébe jut, de valójában nem magát éli, hanem a maga nyilvánosságát éli”

– hangzott el Puzsér szájából, majd így folytatta:

“Azt csinálja, amiről ravaszdi módon a fejében ülő kis PR-os kitalálja, hogy ma ezzel címlapra kerülhetsz. Ma ezzel a hitványságoddal még több nyilvánosságot szerezhetsz és akkor ő azt elvégzi. Ezeket nem az ösztön világa diktálja”.

Varga Viktor instagramon reagált Puzsér kijelentéseire,

„idegbeteg, produktum nélküli, irigy f****fejnek” nevezve a kritikust. Megjegyezte, hogy Puzsér nyugodtan gyűlölködjön, „mint az átlagmagyar”, de ha vele szeretne foglalkozni egy műsorban, akkor inkább hívja fel, mint hogy valótlanságokat mondjon róla.

Az Önkényes mérvadó szerdai adásában ennek eleget is tettek Puzsér Róbert, és műsorvezető társával, Horváth Oszkárral felhívták Varga Viktort. Az énekes és a műsorvezető ezt követően közel fél órán keresztül vitatkoztak, de álláspontjaik nem közeledtek egymáshoz.

Szembe, babám….

Először is Varga Viktor azt kifogásolta, hogy Puzsér nem személyesen hívta fel, hanem a rádiós műsor szerkesztőjén keresztül, valamint az se tetszett neki, hogy nem szemtől szembe rendezik a konfliktust.

“Ismerem a fajtádat, tudom, hogy ilyenkor nagy szád van. Én arra vágytam, hogy szemtől szembe beszéljünk”

– jegyezte meg a híresség. Puzsér erre azt mondta, hogy azt írta Varga az instagramon, hogy hívja fel a műsorban legközelebb, ő ennek a kérésnek tett eleget.

“Ha ott ülnék veled szemben , akkor azt kifogásolnád, hogy miért nem szexelünk?”

– kérdezte Puzsér.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Ozorai+Zoe

    2020.10.22 11:48 at 11:48

    Abban biztos vagyok, hogy Puzsér SEMMILYEN vitától, pláne, amit ő generált, NEM ÓDZKODIK… . Valóban kemény szavak hagyták el Robi száját, de kritikusként nem fogalmazhat másképpen, mint amiről meg van győződve. Ezt így látja és ez a véleménye. A kritizált személynek, miután a közösségi térben felvállalja magát, s mindegyis, hogy ezt milyen indíttatásból teszi, tudomásul kell vennie, hogy ezzel bizony sokféle ember figyelmét magára irányítja. Aki nem tudja kezelni a személyét ért kritikát ilyen előzmények után…, ott NEM a kritikát gyakorlóban van a hiba…, – meglátásom szerint.

  2. csipetke

    2020.10.25 09:48 at 09:48

    Puzsér olyan amilyen, lehet szeretni, vagy nemszeretni, de egy biztos, nem buta ember. Varga Viktor viszont mindent megtesz azért, hogy írjanak róla. Mint énekes, nem nagy durranás, sőt… Asszem egy nótája volt, de már sz is eltűnt a ködben. Gondolom, nemigen ért semmihez, dolgozni nyilván nem akar, nem szeret, ezért idióta dolgokat művel, hogy felhívja magára a figyelmet. Szánalmas fazon

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük