Connect with us

Bulvár

Felkészültél? A csillagok most elárulják, hogy szerelem vagy kaland vár rád!

lelki-csillagjegy-boldog
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nem vagy biztos, a dolgodban. Keresed az igaz szerelmet, de sokszor nem tudod eldönteni, hogy az igazit találtad meg vagy megint csak egy futó kalandba botlottál. Most felnyitjuk a szemed és segítünk neked megtalálni az igaz szerelmet.

Kos

Biztosan szerelmes vagy, mikor úgy érzed képtelen vagy elrejteni az érzelmeidet, és tudod hogy ezen az sem segít, ha megvallod őket. Már attól is izgatott leszel, ha kiválasztottad közelében lehetsz.

Igyekszel minél több időt vele tölteni, és nem okoz számodra problémát, hogy bevond olyan kalandokba, amit máskor egyedül élnél meg.

Bika

Onnan tudhatod, hogy szerelmes vagy, ha felismered hogy feltétel nélkül bízol a társadban. Amikor szerelmes vagy, képtelen vagy a szokásos távolság megtartására, minél közelebb szeretnéd tudni magadhoz vágyad tárgyát. Nem okoz számodra közel engedni magadhoz, és meg akarod mutatni őt az egész világnak.

A környezeted által kapott pozitív visszajelzésnek köszönhetően már biztos vagy abban, hogy ez egy életre szól.

Ikrek

Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, amikor hosszú távú tervek szövögetésébe gogsz, és nem csak a mára terjednek a terveid. Úgy érzed, hogy mindent szeretnél tudni ami vele kapcsolatos, a gondolatait, az érzéseit, és nem csak a kíváncsiságod legyőzéséért, hanem azért is hogy teljes mértékben megérthesd őket. Továbbá arra is vágysz, hogy ez az egész kölcsönös legyen.

Fontossá válik a stabilitás elérése, ami egy fellángolás esetén még csak fel sem merül benned.

Rák

Biztosra veheted, hogy szerelmes vagy, amikor nem érzed többé úgy, hogy titkolnod kellene az érzelmeidet,

vagy azt hogy ki vagy, mit gondolsz a világról, milyen gondolatok kavarognak benned. Amikor szerelmes vagy, csodálatosan, ellazulva, megnyugodva érzed magad a társad mellett. Ennek a nyugalomnak köszönhetően elengeded magad, és hagyod hogy a társad gondoskodjon rólad, félelem nélkül, hogy esetleg kihasználhat.

Oroszlán

Biztosan szerelmes vagy, amikor azon veszed észre magad, hogy a kiválasztottad vágyai, kívánságai fontosabbak, mint a sajátjaid, és ez még csak nem is zavar. Nem csupán kihátrálsz a reflektorfényből, ami számodra elemi fontossággal bír, de önként irányítod ezt a fényt a kedvesed felé.

Ezen a ponton már te vagy a másik személy legnagyobb rajongója, és számodra nincs is ennél természetesebb az adott körülmények között.

Szűz

Biztos lehetsz benne hogy szerelembe estél, amikor nem várod el, hogy a dolgok tökéletesen alakuljanak, hanem megelégszel azzal is egyszerűen csak jól alakulnak. Ez nem azt jelenti, hogy alább hagynál az elvárásaidból, csupán azt, hogy a kiválasztott személy megfelel az elvárásaidnak.

Amikor szerelmes vagy, azt veszed észre, hogy a rád jellemző távolságtartás helyett teljesen megnyílsz a párodnak.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük