Connect with us

Bulvár

Berki Krisztián évekre börtönbe mehet, és ez több mint városi legenda

fogház,
Megosztás

Berki Krisztián a különösen megosztó celeb hiába próbálja bizonygatni, hogy ő csak lassított, nem pedig büntetőfékezett a BKK-busz előtt még 2018-ban, jelen állás szerint úgy tűnik, nem ússza meg a felelősségre vonást, aminek a vége akár így, akár úgy hosszú börtönévek is lehet.

A két féle lehetőség

Berki ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti emelt vádat, s ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat-írta meg a Blikk

A másik lehetőség, amely kisebb időtartamú büntetési tétellel fenyeget akkor léphet érvénybe ha a celeb a tárgyalás megkezdése előtt elismeri a felelősségét, ugyanis a lap információja szerint ebben az esetben az ügyészség mérsékelné a büntetést, s mindössze két és fél év letöltendőt.

Berki

illusztráció: V.K.

Ejnye, ejnye jogsi nélkül?

Közúti veszélyeztetés elkövetésénél a rendőrség már a nyomozás során bevonja az elkövető jogosítványát; Berki esetében sem volt ez másképp, ám úgy tudjuk, ő volán mögé ült az eltiltás alatt, s el is kapták, így szabálysértési eljárás indult ellene, mivel jogosítvány nélkül vezetett.

„Az eljárás kezdeti szakában, azaz a gyanúsítást követően elveszik a vezetői engedélyét annak, akit közúti veszélyeztetéssel gyanúsítanak. Ha az eltiltás hatálya alatt vezet valaki, akkor szabálysértési eljárás indulhat ellene, a büntetés pedig pénzbírság vagy eltiltás is lehet”

– mondtaa Blikknek dr. Janklovics Ádám ügyvéd.

A portál megkereste a rendőrséget, akik nem cáfolták információ hitelességét, ám az információs önrendelkezési jogra hivatkozva nem adtak tájékoztatást.

A Fővárosi Főügyészség válaszában szintén nem tagadta, hogy valóban van egy úgynevezett mértékes indítvány, amely arra szolgál, hogy az ügyészség milyen büntetést vesz tudomásul akkor, ha a vádlott a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen beismeri. A lap kereste Berkit is, ám nem érték el.

Ez is Berki!

Berki

illusztráció: V.K.

 

Szerző

2 hozzászólás

2 Comments

  1. csipetke

    2021.03.18 20:59 at 20:59

    Már épp illő,hogy valaki elkapja ennek a csúf gorillának a vasalt tökeit. Ez az öntelt majom valamiért azt gondolja,hogy neki mindent IS lehet. A videó magáért beszél, berki hazudozhat amit akar.Ha még emellé az adócsalásért is előkapják,tuti kinéz neki néhány év. És még ez a köztörvényes bűnöző akarja magát miniszterelnöknek jelöltetni?!

  2. gina

    2021.03.19 10:04 at 10:04

    Nem tudom ki is ez az emberszabású. de egy undoritó kinézetű ripacs,,,

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük