Connect with us

Kerítésen túl

1800 forint a koronavírus-gyorsteszt a Lidlben!

Megosztás

Egyes Lidl áruházakban meglepően olcsón lehet kapni koronavírus antigén-gyorsteszteket, illetve FFP2-es maszkokat – erről tanúskodik egy, a napokban az internetre feltöltött videó is.

gyorsteszt a lidlből
Megosztás

Egyes Lidl áruházakban meglepően olcsón lehet kapni koronavírus antigén-gyorsteszteket, illetve FFP2-es maszkokat – erről tanúskodik egy, a napokban az internetre feltöltött videó is.

Egyelőre nem itthon…..

A diszkontlánc teszteket már – átszámítva – kevesebb mint 2 ezer forintért is árul, illetve maszkokért is csak párszáz forintot kér.

Bár Magyarországon a tömeges koronavírus-tesztelés, kiváltképp az öntesztelés sosem volt vezető motívuma a járvány elleni védekezésnek, azért már az itthoni gyógyszertárakban is kaphatóak különböző gyorstesztek. Igaz, igen borsos áron.

A Biosynes gyorstesztje például 7-8 ezer forintos áron vásárolható meg több magyar patikában is.

Nem úgy Németországban

Ehhez képest, egy friss németországi videó szerint a Lidl már nagyon olcsón is árul antigénes-gyorsteszteket egyes diszkontjaiban. „Sanyi hentes”, azaz vélhetően Sándor, éppen néhány nappal ezelőtt töltött fel egy friss videót a diszkontlánc egyik németországi áruházából TikTok-ra, amiben azt mutatja be,

tömegével árulja a bolt az olcsó teszteket, és maszkokat is.

@sanyi618

#?? #deutslchland #test #bisnis #lidl

♬ Iko Iko (My Bestie) (feat. Small Jam) – Justin Wellington

A videó tanúsága szerint az antigén-gyorstesztek darabja 4 euró 95 cent, ami április 1-i hivatalos devizaárfolyamon számolva alig 1 800 forint, míg az FFP2-es maszkok darabja leárazva csupán 77 centbe, azaz 280 forintba kerül.

Forrás

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. gina

    2021.04.06 18:20 at 18:20

    Igen ez nem Magyarországon van hanem a rohadó EU ban,, ami nem jó Viktornak, ha itt lenne kapható az biztos 100 x -os áron lenne kapható a népnek, ez a legalja balkán ..orbán szuper sötét balkánja

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük