Connect with us

Bulvár

Lebukott az illegális potencianövelő árus – Nem semmi: 300 millió forint értékű árú

Megosztás

Mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le tisztázatlan eredetű gyógyszerkészítményeket (nagy részt potenciainövelőt) az újbudai nyomozók, egy férfit elfogtak. Veszélyes tabletták a lakásban.

Megosztás

Mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le tisztázatlan eredetű gyógyszerkészítményeket (nagy részt potenciainövelőt) az újbudai nyomozók, egy férfit elfogtak. Veszélyes tabletták a lakásban.

Elképesztő potencianövelő (?) fogás

Egészségügyi termék hamisítása bűntett megalapozott gyanújával folytatnak eljárást az újbudai nyomozók. A rendőrök 2021. április 7-én a főváros XXII. kerületében egy illegális gyógyszer-lerakatnál fogtak el egy férfit. A raktárban és a férfi lakásán összesen mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőket, teljesítményfokozókat, illetve vényköteles nyugtatókat.

Az eljárás adatai szerint a 43 éves budapesti lakos postai küldeményként elősorban külföldre értékesítette az illegális, tisztázatlan eredetű és hatású szereket. Az újbudai nyomozók S. Viktort gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le az eljárást.

Figyelem

Többféle gyógyszerhamisításis van a szakértő szerint. Egyes esetekben kicserélik az adott gyógyszerek hatóanyagait, míg más esetekben az adott készítmény egyáltalán nem tartalmaz hatóanyagot. Ez azonban egy vérnyomáscsökkentő, cukorbetegség elleni, valamint rák ellenes gyógyszernél egészség károsodást vagy akár halált is okozhat. A legelső szempont mindig a gyógyszer beszerzési helye. Ha nem hivatalos, gyógyszertárban vásárolt termékről van szó, semmiképp se használjuk fel! De a doboz minősége, a rajta megjelenő grafika, betűtípus, nyomtatás mind-mind figyelmeztethetnek arra, hogy nem eredeti gyógyszerrel van dolgunk.

Kapcsolódó

potencianövelő

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük