Connect with us

Banánköztársaság

Ezt saját kezűleg fogtam fenségednek. Mélymagyar hal, magyar tengerből – Cseri László szerint az élet Orbániában

Megosztás

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

cseri László szerint az élet Orbániában
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Balszerencséjére keresztyén orvoscsoport műtötte meg Gyurcsány Ferencet,

aki vakbélgyulladást kapott olaszországi nyaralásán. A műtét nagyon bonyolultnak bizonyult, mert kiderült, hogy a gyulladást az a 36 szem okozta, amelyeket Dobrev Klára és Soros György biztatására 2006-ban lőttek ki Budapest utcáin, és amelyeket a DK elnöke a vakbelében rejtegetett.

NER-kompatibilis magyar népmesék

Panaszra semmi ok….

László Körtvélyesii küldött nekem egy fotót, és „panaszkodott”, hogy a pécsi Széchenyi téren óránként egy ember látogatja a „Hazudtunk reggel, éjjel meg este” feliratú kormányzati kamiont. Az összes fideszes haveromat riasztottam, így most tele van velük a tér. Panaszra tehát semmi ok.


Feltámadt a szél, és milliószámra hullanak a fákról a falevelek.

A Gyurcsány-rendszert máig nem tudta kiheverni a természet Magyarországon. Azelőtt ez nem így volt!

Rendkívüli nemzeti útakadályba ütközött dr. Hargitai János (KDNP) és két hű társa a baranyai Magyaregregyen gyalogos küldetésük során.

(első kép) Minden bátorságukat összeszedve azonban ízekre szaggatták az úttorlaszt, bizonyítva, hogy ha az ember küzd és bízva bízik, semmi sem legyőzhetetlen. (második kép)

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et,

ahol kirobbanó sikerrel mutatkozott be a magyar felső vezetés új egyenruhája, amely november elsejétől kötelező viselet lesz. Az egyenruhát a Mészáros & Mészárosné Nemzeti Ruhaipari Kft. gyártja.


A magyar kormány felvásárolta a Zöld-foki szigetek egyikét, amely átmenetileg lakatlan, bár egykoron gazdag volt sáskafajokban

A 2022-es választások során az ellenzék itt adhatja le voksát, ehhez a magyar állam biztosítja a választók és családtagjaik kiutazásához szükséges költségeket, jelentette be Szijjártó Péter külügyminiszter ma reggel. A visszautazást azonban, tette hozzá, tíz év próbaidőre felfüggesztik.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük