Connect with us

Bulvár

Horoszkópod mondja! Kösd fel a szoknyád, ha e 3 csillagjegy szülötte a kiszemelt pasas!

Megosztás

Melyik nő ne szeretné megtalálni az igazit? A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat eszményképe mindenki szeme előtt ott lebeg, ez azonban mindkét féltől egyenlő arányú elköteleződést, kompromisszumkészséget és odaadást igényel. Az asztrológia oldaláról tekintve a dolgot, sajnos vannak olyan csillagjegyek, akikkel az ilyen típusú boldogság elérése igazi kihívásnak számít. Ha a következő férfiakkal készülsz elköteleződni, fel kell kötnöd a szoknyádat -írja a horoszkóp.

horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Melyik nő ne szeretné megtalálni az igazit? A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat eszményképe mindenki szeme előtt ott lebeg, ez azonban mindkét féltől egyenlő arányú elköteleződést, kompromisszumkészséget és odaadást igényel. Az asztrológia oldaláról tekintve a dolgot, sajnos vannak olyan csillagjegyek, akikkel az ilyen típusú boldogság elérése igazi kihívásnak számít. Ha a következő férfiakkal készülsz elköteleződni, fel kell kötnöd a szoknyádat – írja a horoszkóp.

Kos

A csökönyös, keményfejű Kos szinte képtelen kompromisszumot kötni. Létezik az ő véleménye, ami természetesen mindig helyes és azon kívül ott van a többi, helytelen vélemény. Ha nincs igaza, azt még akkor sem látja be, ha ő maga is tisztában van vele. Olyannyira lobbanékony, hogy azt elég elviselni. A párja úgy érezheti, hogy folyamatos készenlétben kell lennie, mert nem tudja, mikor változik át kedves, jópofa figurából türelmét vesztett dühöngővé.

Skorpió

Nagyon kritikus és kifejezetten uralkodó. Folyamatosan tudni akarja, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem veszed fel a telefont, kivel töltöd az idődet. Ő akar a domináns fél lenni a kapcsolatban. Vele az egyenlőségről ne is álmodj. Abban biztos lehetsz, hogy te vagy a mindene, ha téged választ, de ennek bizony meg is van az ára, ami nem más, mint a szabadságod, mondja a horoszkóp.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük