Connect with us

Banánköztársaság

Rab László: szerénység a köbön, avagy angolverés, mely a Holdról is látszik

Megosztás

Szállong a futballválogatott, Minikénknek dagadhat a keble, ráadásul hülyére keresi magát az orosz olajbulival. Sikert sikerre halmoz kékgatyás vezetőnk, épp csak a forint megy lassan, de biztosan szarrá. Rab László szŰrreál összefoglalója a 23-as hétről.

Megosztás

Szállong a futballválogatott, Minikénknek dagadhat a keble, ráadásul hülyére keresi magát az orosz olajbulival. Sikert sikerre halmoz kékgatyás vezetőnk, épp csak a forint megy lassan, de biztosan szarrá. Rab László szŰrreál összefoglalója a 23-as hétről.

Sandítunk Kárpátaljára

Megutál bennünket az oroszhaverság miatt Európa, mert szomszédunkat, Ukrajnát hagytuk cserbe. Sandítunk Kárpátaljára, mert a kis ország mindig nagyobb területre vágyott. Trianoni fíling lengi be a hazát, egy kis harci sikerért bármikor bárkit hajlandók vagyunk elárulni. Föl nem fogom, meg nem értem, mi jó nekünk abban, ha Putyin mellett araszolunk tovább a mocsár felé.
És mi jó nekünk a nagy keletezésben? Mert Peti miniszter újra az exorosz tagköztársaságok pusztai romantikáját gyűrte, a sztyeppe vonzása, mondhatnánk csöndben, a büdös Nyugat mindég kibabrál velünk, szláv tengerben vitorlázunk, keletre kacsintgatunk. Igaz, eladni oda semmit nem tudunk, gazdasági haszna nincs a keleti szellőnek. De eljárunk a tadzsikokhoz, és hülyítjük Lonci bácsiékat, hogy érdemes éhezni a káposztaágyás mellett, egyszer majd a távoli jövőben meglesz a haszna. Mondjuk 2030-ban, amikor lekörözzük Ausztriát.
Lonci bácsit különben sem izgatja a forintka mélyrepülése, mit neki euróárfolyam, amikor ő nem azzal fizeti ki a parizert és a lángost.

Edzőmeccs Szigetszentmiklóson

No de az angolok. Most kell szerénynek maradni, íratta a Minnerstájsz az arckönyvtárba, mert amire ő egész politikai pályáján büszke lehet, az a szerénység (elvtársak). Tudja tehát, milyen az, amikor meg kell őrizni a mértéket (pédul amikor a választás napján elbőgi magát: a komcsik már mentek szavazni, népem, ti mire vártok).
Amúgy tényleg döbbenetes, amit az angolokkal műveltek a fiúk egymás után kétszer is. A 4:0 a Holdról is látszott, nézték a marslakók is, olyan eszméletlen volt. A legmeglepőbb Ádám Martin két gólpassza volt rögtön a beállás után. A viking harcosra hasonlító paksi gólvágó úgy játszott az agyonkényeztetett angol védők ellen, mintha csak edzőmeccsre ugrott volna át Szigetszentmiklósra.
– Minden Orbánnak kedvez, nincs még egy ilyen malackirály egész Európában – mondhatta szegény ellenzéki szavazó, aki azt látja, hogy Márki-Zay eltűnt, Jakab Péter eltűnt, az MSZP-s vezetők közül néhányan elindultak a DK felé, a Momentum az LMP eltűnési útjára lépett. Már most látszik, hogy nemigen lesz összefogás a következő választáson, sok kis pártocska fog külön próbálkozni, morzsolódik az egységes fellépés Putyin pincsikutyája ellen. És ahelyett, hogy kudarcok érnék, nyer a fociválogatott Angliában 4:0-ra.

A kinyírás folytatódik, állandósult a hülyézés

Apropó választás. Gyorsan előbbre hozták 2024-re az önkormányzati választást, egyszerre tartják meg az EP-választással, jobb egy kalap alatt lerendezni az önkormányzatiságot. A kinyírás folytatódik, addigra nem marad polgármester, aki egy lépést is tudna tenni kormányzati mankók nélkül.
Lesz sok kis különadó, amivel a költségvetési hiányt pótolni lehet. A sor elején a repülőtársaságok állnak, de nyomban továbbterhelték az utazóra a plusz adót. És egy kicsit le is hülyézték a kormányt. De úgy, hogy a rendelkezéseket nevezték idiótának, mint a Ryan Air-főnök.

„Ez nem extraprofitadó – tudatta közleményében Michael O’Leary vezérigazgató, hanem a kormány által elkövetett útszéli rablás, aminek semmi köze nincs a valósághoz…Küldeni fogunk neki (Nagy Márton miniszternek) egy új könyvecskét, a Közgazdaságtudomány a hülyéknek címűt, reméljük, hogy tanulmányozni fogja, és meg tudja magyarázni, miért vetnek ki extraprofitadót egy olyan veszteséges iparágra, mint a légitársaságoké.”

Kövér László szerint Zelenszkij a hülye. Szerintem meg mindenki, aki ezeknek egy szavát is elhiszi. Én azt se hiszem, ahogy néznek.
Ez volt a 23-as hét, kérem a következőt.

Előző hét

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük