Connect with us

Bulvár

Olvasd, különben nem hiszed el! Találtak 4 csillagjegyet, akiket júliusban hatalmas szerencse ér

Megosztás

Júliusban néhány csillagjegy mágnesként fogja vonzani a szerencsét és a jólétet. Számukra a hónap hatalmas fellendülést hoz, anyagi problémákkal nem kell majd szembesülniük. Olvasd el, te is ezen szerencsés csillagjegyek közé tartozol-e!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Júliusban néhány csillagjegy mágnesként fogja vonzani a szerencsét és a jólétet. Számukra a hónap hatalmas fellendülést hoz, anyagi problémákkal nem kell majd szembesülniük. Olvasd el, te is ezen szerencsés csillagjegyek közé tartozol-e!

A csillagjegy szülötteit mostanság sokat foglalkoztatták az anyagiakkal kapcsolatos aggodalmak, azonban ebben a hónapban apró lépésekben rendeződnek ezek a problémák. Viszont vigyázzanak azzal, hogy ne essenek túlzásba. Sikerül eddigi adósságaikat a vártnál hamarabb rendezni. Nem lesz könnyű a jólétet megteremteni, de ne aggódjanak, mert most minden a helyére kerül. A nehézségek ellenére tagadhatatlan, hogy a szerencse a csillagjaikban van megírva.

Oroszlán

Szakmailag ebben a hónapban megtapasztalják, hogy milyen a csúcson lenni. Ne tartsanak a kockázatosnak tűnő befektetésektől sem, ugyanis ezek maradéktalanul megtérülnek majd. Váratlan lehetőséget fognak kapni, amelyhez azonban kellő elszántsággal kell felvértezniük magukat, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a felkínált lehetőséget. Ebben a hónapban egy megfelelő szakmai partner előrelendíti karrierjét, ezzel jelentős anyagi jólétet hozva magával. Hallgassanak a tanácsokra!

… vasárnap erre figyelj….

Kedves Oroszlán, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idővel jönni fog.

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert. Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával. Sikerült egymásra hangolódniuk a kollégáival így ennek köszönhetően remek ütemben fog haladni a közös munka. Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

Szűz

A jegyben születetteknek az a tanács, hogy ne vásároljanak semmi olyan dolgot, amire valójában nincs szükségük, csak másokat akarnak lenyűgözni vele. Költsék nehezen megkeresett pénzüket olyan dolgokra, amelyekre valóban vágynak. Érdemes elgondolkozniuk egy kisvállalkozás beindításán is, hiszen ebben a hónapban a jólétet és a szerencsét tárt karokkal üdvözölhetik majd. A felmerülő nehézségek ne akadályozzák meg abban, hogy nyissanak az új lehetőségek felé.

… vasárnap erre figyelj….

Elég modern gondolkodásúnak tartja magát, kedves Szûz? Vagy lehet, hogy alapjában véve jobban kötődik a hagyományos eszmékhez? Ezt bizony nem árt tisztáznia magában, mert lehet, hogy másokhoz támasztott elvárásai néha ezt, néha azt követelik meg, s lehet, hogy környezetében ezt nem mindenki viseli túl jól.

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait. Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó. Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből. Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

<<< Lehet pár „égi jóslattal” több? >>>

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük