Connect with us

Bulvár

A Kosnak és a Baknak áll a zászló, az Ikrek okul a hibájából és Neked is van üzenet! – Itt a keddi előrejelzés!

Megosztás

Hétfő lévén az már nem hír, hogy belekezdtünk az év 32. hetébe, meg, hogy a kánikula kicsit alábbhagyott és, hogy a MOL-nál napi egyszer lehet tankolni. Az viszont novum, hogy mire számíthatunk kedden! Íme…..

Megosztás

Hétfő lévén az már nem hír, hogy belekezdtünk az év 32. hetébe, meg, hogy a kánikula kicsit alábbhagyott és, hogy a MOL-nál napi egyszer lehet tankolni. Az viszont novum, hogy mire számíthatunk kedden! Íme…..

Kos

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így „megfertőzheti” őket is a jó kedvével. Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket. A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező.

Bika

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat. Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet. Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit. Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

Ikrek

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében. Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat.

Rák

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is. Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem. A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest. Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal. Menjen el vásárolni.

<<< Nézz bele ezekbe is! >>>

https://varosikurir.hu/minden-jegynek-mas-a-gyengeje-csabitas-itiner-kulon-csajokra-es-pasikra/

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. somagyarkaszino.com

    2022.08.08 14:40 at 14:40

    Köszönöm az érdekes horoszkópot.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük