Connect with us

Bulvár

Egy felháborító magyarázat – Ez lehet az oka, hogy szeretteink egy csoportja a kor haladtával egyre kevésbé szerethetővé válnak

Megosztás

Persze az alábbi felháborító magyarázat mellett több is van még, hiszen az ok szinte mindenkinél más és más.

felháborító magyarázat
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Persze az alábbi felháborító magyarázat mellett több is van még, hiszen az ok szinte mindenkinél más és más. Tévedés ne essék, maga az alap állítás sem mindig igaz, hiszen nagyon sok a kedves együttműködő, szerethető idős ember.

Ez is egy magyarázat

Egyszer megkérdeztek egy bölcs és nagyon kedves embert: – Miért válnak az idő előrehaladtával szeretteink olyan elviselhetetlenné? Végül is ők azok, akik tudják, hogyan lehet nekünk a legnagyobb fájdalmat okozni, ismerik az összes gyenge pontunkat, és ebbe bele is tudnak találni. Néha nagy örömmel és jó érzékkel megáldva pontosan tudják, hogyan, mitől szenvedünk a legjobban.

A bölcs ember ezt válaszolta: – Tudod, az ember életében kétszer jön el az átmeneti életkor, és az ember ekkor elviselhetetlen lesz, még szerettei számára is. Nyilvánvalóan azért, hogy a különválás és az eltávozás könnyebb legyen az ittmaradottaknak. Serdülőkorban a tinédzserek elviselhetetlenné válnak, mielőtt elhagyják a szülői házat és önálló életet kezdenek. Sokszor annyira kikészítik a szüleiket, hogy azok már örülnek, hogy elmennek és elkezdenek külön élni. Minden finom kötelék megszakad, és már nem fájdalmas, hogy a gyermek elhagyja.

A korábbi bensőséges viszony megszűnik.

Egy igazán meglepő (felháborító!) magyarázat a következő oldalon!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse