A csalók már a II. kerületben vannak: rózsadombi szépkorú kutyások, figyelem!

Ezek szerint már abban a régi mondás-átiratban sem lehet bízni, hogy aki a kutyát szereti, rossz ember nem lehet? Úgy tűnik, új „iparág” ütötte fel a fejét Budapest II. kerületében, pontosabban a Rózsadomb környékén. A csalók a kutyájukat egyedül sétáltató szépkorú hölgyekre és urakra specializálódtak.

Segítsen, Önön is múlik! Itt az ország legnagyobb élelmiszergyűjtő akciója

Péntektől vasárnapig kerül sor az év legnagyobb élelmiszergyűjtő akciójára a Magyar Élelmiszerbank Egyesület szervezésében. Nagy a tét, a közös segítségnyújtás nélkül rászoruló emberek és családok tízezrei maradhatnak élelem nélkül idén karácsonykor. Ezért az Élelmiszerbank mindenkit arra kér, hogy a hétvégi vásárlásakor a nélkülözők számára is tegyen egy tetszőleges tartós élelmiszert a kosarába, amit a fizetés után a kasszák melletti gyűjtőpontokon adhat le.

Add tovább! Gyanús körülmények között halt meg több idős ember az óbudai panelrengetegben!

Figyelmeztető plakátok jelentek meg Óbudán, a Vörösvári úti panelházakban, írja a Ripost7 keddi száma. A cikk szerint több, a helyiek által is ismert egyedülálló, idős ember halt meg gyanús körülmények között, miután eltartási szerződést kötött, vagy lakottan eladta a lakását.

Hihetetlen eredményt hozott a forgalomban lévő Covid-vakcinák dél-koreai összehasonlító vizsgálata!

Meglepő hír érkezett Dél-Koreából, abból az országból, amely világviszonylatban is legjobban teljesített a pandémiával szemben. Az országban bevizsgálták a kínai kivételével az összes jelenleg forgalomban lévő vakcinát. A vizsgálat döbbenetes eredményéről számolt be Dél-Koreában élő munkatársunk.