Add tovább! Gyanús körülmények között halt meg több idős ember az óbudai panelrengetegben! - Városi Kurír

Sorting by

×

Add tovább! Gyanús körülmények között halt meg több idős ember az óbudai panelrengetegben!

Figyelmeztető plakátok jelentek meg Óbudán, a Vörösvári úti panelházakban, írja a Ripost7 keddi száma. A cikk szerint több, a helyiek által is ismert egyedülálló, idős ember halt meg gyanús körülmények között, miután eltartási szerződést kötött, vagy lakottan eladta a lakását.

Hirdetés

..és a rendőrség?

Az óbudai tömb lépcsőházában már kihelyeztek a helyi lakásszövetkezet által lepecsételt üzenetet is, amelyben arra figyelmeztetnek, legyenek óvatosak a lakók, ha eltartási szerződést akarnak velük kötni.

Valóban mi ragasztottunk ki figyelmeztetést a liftben, de mi nem gyanúsítottunk meg senkit, nem írtunk ki nevet sem, így aki magára veszi, annak vaj van a füle mögött. Én három éve vagyok elnök, és tudomásom van arról, hogy az elmúlt 5 évben több olyan eset is történt, amikor idős, egyedülálló személlyel eltartási szerződést kötöttek, majd ők a szerződéskötést követően hamarosan elhaláloztak. Nem mindig ugyanazok a személyek kötötték a szerződéseket, de egy csoporthoz tartoznak, úgy tudom

– magyarázta az Óbudai 5. számú Lakásszövetkezet elnöke, Tilly László.

varosikurir obuda
Fotó: Keller Mátyás

Hozzátette,

négy esetről tud, ami az érintett házsorban történt.

A történtekről természetesen a lakók is pletykálnak

Többükkel is beszélt a portál újságírója, de félnek, ezért nem vállalták a nevüket a nyilvánosság előtt. Annyit azonban elmondtak:

mindenki arról beszél a környéken, hogy az egyik gyanús halálesetnél állítólag a szívgyógyszert adagolhatták túl, míg egy másik halálos áldozatnál az inzulint.

Bizonyíték nincs, de….

A lap azt is írja, egyelőre nem bizonyított, hogy az eltartóknak közük lenne a halálesetekhez, de a rendőrség is vizsgálódik, a gyanúba keveredett, a helyiek által ismert emberek pedig ügyvédet fogadtak.

További részletekért kattintson a Ripost-ra!

Kapcsolódó

 

óbuda

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.