Connect with us

Bulvár

Ez az 5 csillagjegy 2023 szerencse-csapdája, nekik minden sikerül

Megosztás

Az, hogy ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban, nem jelenti azt, hogy mások elől szívják el a szerencsét. Attól, hogy ők kimagaslanak a sorból, még a többieknek is elég ajándék jut Fortunától.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az, hogy ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban, nem jelenti azt, hogy mások elől szívják el a szerencsét. Attól, hogy ők kimagaslanak a sorból, még a többieknek is elég ajándék jut Fortunától.

Kos

A 2023-as szerelmi horoszkóp úgy tűnik, hogy nem a te oldaladon áll, a csillagok ugyanis sok bonyodalmat és bizonytalanságot ígérnek számodra az elkövetkezendő évben. Bár hajlamos vagy sokáig küzdeni azért, aki belopta magát a szívedbe, de lehet, hogy itt az ideje feladnod a próbálkozásaidat, és egy olyan személy felé nyitnod, aki legalább annyira lelkes érted, mint te érte. Ha rászánod magad, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel tudhatod magad egy év múlva egy boldog párkapcsolatban, mint akkor, ha továbbra is azt üldözöd a szerelmeddel, aki mindeddig nem vett elég komolyan, vagy időközben romlott meg vele a viszonyod.

Oroszlán

2023-ban nagy eséllyel kapsz egy olyan állásajánlatot, amin komolyan érdemes elgondolkodnod. Az új munkalehetőség nemcsak a bankszámlád egyenlegét változtathatja meg pozitív irányban, hanem az általános jóllétednek is jót tehet, és ez minden csilagjegynek jót tenne.. Ez viszont még nem feltétlenül jelenti azt, hogy új munkahelyre kell menned: még az is lehet, hogy kapsz egy olyan előléptetési ajánlatot, aminek hatására egészen máshogy tekintenél az eddigi munkahelyedre, mint most.

Skorpió

Többé-kevésbé tudatosan is készülsz arra, hogy megtegyél egy nagy lépést 2023-ban, csillagjegyed jövője felé, aminek a szerelemhez is köze lehet, de az is előfordulhat, hogy szimplán csak környezetváltásra van szükséged. Ha nem érzed jól magad ott, ahol most élsz, akkor kezdj el dolgozni azon, hogy elköltözhess egy szimpatikusabb helyre, és nagyjából fél év múlva valószínűleg meg is lesz rá a lehetőséged. A horoszkópod szerint a folyamat kétféleképpen mehet végbe: vagy maximálisan kiteljesedsz, vagy pánikba esel.

Ezt sem árt tudni!

Bak

Talán egy új szerelem talál rád, de az sem kizárt, hogy egy régi viszony kap új lángra, ez a  csillagjegy alkalmatlan err. Ami biztos, hogy 2023-ban készen fogsz állni arra, hogy elköteleződj és komoly párkapcsolatban élj. Talán te magad is meg fogsz lepődni, hogy az események milyen gyorsan tudnak történni: lehet, hogy néhány hónap múlva megtalálod az igazit, jövő ilyenkor pedig már azon kapod magad, hogy összeköltöztök és együtt tervezitek a közös jövőtöket. Egy biztos: bár eddig inkább a magányosság volt rád jellemző, végre kilépsz a komfortzónádból és elkezdesz igazán nyitni mások felé.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse