Karácsony, a jóság, a szeretet ünnepe előtt nem árt megmutatni a csillagjegyek sötét oldalát is – Márcsak a miheztartás végett is

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ilyenkor az évvégi ünnepkör környékén, minden csillagjegy a szeretetreméltó, segítő arcát fordítja a világ felé, ne feledjük azonban  van egy sötét oldaluk is, ami szinte bármikor átveheti az irányítást.

Kos

A Kos csillagejegyű emberek hajlamosak uralkodva követelőzni, és legtöbbször rendkívül lobbanékonyak is, ami sok konfliktus forrása lehet. Azt is nehezen viselik, ha nem mindig az ő igazuk érvényesül. Ez gyerekes viselkedésre vall.

Bika

A Bikák szeretik a birtoklást, anyagiasak és bosszúállók. Könnyen elszakad a cérna náluk, dührohamot kapnak, és képtelenség ilyenkor racionálisan beszélgetni velük, így legjobb, ha hagyjuk, hogy lehiggadjanak. Makacsok, magukkal szemben viszont engedékenyek, és lusták is.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyhez több személyiség is lakozik. Nem mindig tudhatja az ember, hogy most melyik énjük van előtérben. Azt hiszik, hogy mindenben jók, sikeresek, de közben ez nem mindig van így.

Ne keseredj el, itt a nagy  karácsonyi horoszkóp.

Rák

A Rákok szeszélyesek. Nem lehet rávenni őket, hogy kilépjenek a komforzónájukból, ezért gyakran megsértődnek, mert szinte mindent képesek a szívükre venni, ezért sokszor nehéz velük. Tanácsunkat támadásnak, személyeskedésnek veszik.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse