Connect with us

Bulvár

Horoszkóp, mert nem árt tudni, mi vár rád ezen a héten

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A horoszkóp jóslata szerint a heti bolygóállások, szerencsére  olyan pozitív energiával támogatnak, ami segít a változásban, a szakmai célok elérésében és az emberi kapcsolatok rendbetételében.

Kos

A fizikai és a szellemi aktivitásunk is megnő a héten, ezért még magunkat is meglephetjük azzal, hogy olyan helyzetekben nyújtunk kimagasló teljesítményt, amelyek eddig távol álltak tőlünk. A következő napokban, a horoszkóp szerint, elképesztő feladatokat végezhetünk el, emiatt mások szólhatnak, hogy a határainkat feszegetjük, ám ez jó hír, hiszen azt jelenti, hogy végre kilépünk a komfortzónánkból, illetve új formába lendülünk. Most nem lesz olyan ügy, amire ne lenne válaszunk, ráadásul másoknak is remek tanácsokat fogunk adni. A kommunikációnkkal nem csak a saját dolgainkat rendezzük el, hanem másokéba is besegíthetünk. Ha lehet, akkor csendesítsük el a vitatkozó ellenfeleket!

Bika

A heti bolygóállás energiája lassítani fog, de egyáltalán nem baj, ha kicsit óvatossá tesznek a csillagok. Az égi erők egész héten körülölelnek, és segíthetnek, hogy kicsit elrugaszkodjunk a realitás talajáról, ami furcsa módon jót fog tenni, mert ez közelebb vihet a céljaink eléréséhez. A héten ápolhatjuk, javíthatjuk, elmélyíthetjük az emberi kapcsolatainkat, illetve elengedhetjük azt, amire már nincs szükségünk, valamint erősíthetjük azt, ami támogat. Ettől igazán jól fogjuk érezni magunkat. Valószínűleg már feltűnt, hogy mostanában gyakran kerülünk konfliktusba, mert sokszor ellentmondunk, ami miatt egyes kapcsolataink meglazultak. Mérlegeljük ezeket, mert lehet, hogy ez annak volt az előjele, hogy ideje némelyik kapcsolatot megszakítani, vagy éppen felpörgetni. Az, hogy melyik irányt választjuk, a saját döntésünkön múlik.

Ikrek

Szerdáig nem leszünk a helyzet magaslatán, de a hét közepén sokat fog javulni a kedélyállapotunk. Mivel ez másoknak is fel fog tűnni, ezért nem meglepő, hogy tőlünk kérnek majd tanácsot, ötletet, és plusz erővel töltenek fel. A héten képesek leszünk arra, hogy mások motiváljunk, jókedvre derítsünk, mosolyt csempésszünk az unalmas pillanatokba, és tényleg tiszta szándéktól vezérelve figyelünk az emberekre. Mindemellett nyitottan fogadjuk az információkat, illetve tudatosan keressük annak a lehetőségét, hogy eddig ismeretlen dolgokról szerezzünk tudást. Pénzügyi téren is jó esélyünk lesz a fellendülésre- a horoszkóp szerint.

Tavasz van!

Rák

Most semmi sem zavarja meg a lelki békénket, legfeljebb az, hogy a szokottnál többet kell dolgoznunk, ám a szorgalmunk meg fog látszani az eredményeinken. A terveinket könnyen meg tudjuk valósítani, az életünk pedig jó irányt vesz -ígéri a horoszkóp. A héten lehetnek pillanatok, amikor kételkedni fogunk abban, hogy tényleg minden rendben van-e, mert furcsa, hogy minden ennyire békés és biztonságos. Ne keressünk bajt ott, ahol nincs, mert az égiek most tényleg megteremtették a remek körülményeket. Használjuk ki a ritka helyzetet arra, hogy elmélyedjünk magunkban! Gondolkozzunk, elemezzük ki a hibáinkat, tervezzük meg a közeli és távoli jövőt! A héten nyugodtan elhihetjük, hogy minden megfelelő irányba halad. A hétköznapjaink kiegyensúlyozottak lesznek, úgyhogy élvezzük az élet adta örömöket, még a legapróbbakat is!

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse