Connect with us

Banánköztársaság

Perintfalvi: Zsoltika, a hülyeséged mindig rád ég – Segítek, elmagyarázom, mit nem értesz

Megosztás

Szóval van egy NERci portál, aminek direkt nem írjuk le a nevét. És ezen a portálon régóta írogat egy rendkívül bátor személy, aki persze csak álnéven meri elmondani, hogy mit gondol. Ez a szélsőjobbos érzületű egyén Francesca Rivafinoli név alatt fut. Olyan kegyes nyelvet és teológiai fordulatokat használ, hogy szerintem egy lelkész vagy pap rejtőzik mögötte – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita lelkész közösségi oldalán.

Megosztás

Szóval van egy NERci portál, aminek direkt nem írjuk le a nevét. És ezen a portálon régóta írogat egy rendkívül bátor személy, aki persze csak álnéven meri elmondani, hogy mit gondol. Ez a szélsőjobbos érzületű egyén Francesca Rivafinoli név alatt fut. Olyan kegyes nyelvet és teológiai fordulatokat használ, hogy szerintem egy lelkész vagy pap rejtőzik mögötte – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita lelkész közösségi oldalán.

Esetleg maga Semjén Zsolt?

Az ő költői tehetségét dicsértem már, ugye emlékeztek? Tudjátok az a kvázi Jézussal smárolós rettenet! De most ezt hagyjuk is. Szóval, ezt az illetőt most Zsoltikánk csöpögős dicshimnusszal lengte körül, az ő szavait idézve „hódolt neki”. Szóval ez a Francesca Hodász András comig outja kapcsán ragadott tollat. Amit írt azt harmatgyenge dögunalom, olvasni sem érdemes. Viszont Zsoltika már megint a szájára mert venni engem, ami mellett nem megyek el egy kiadós fricska nélkül. Mert bevallom nagyon élvezem, hogy annyira könnyű hülyét csinálni belőle.

Kicsit már lehetne nehezebb is, várom az igazi kihívást

Na szóval, Bayer azt írja:

„Ennyi maradt belőled, Hodász, ami vállalásra érdemes? Te lettél a Perintfalvi hőse? Hát tényleg nem érzed, mennyire lapos és pitiáner hősiesség ez? S hogy mit hagytál el ezért a semmiért? Tényleg nem szégyelled magad? Nem, nem azért, mert h*mokos vagy. Hanem azért, mert ezt a hivatásod elé tetted. Mert megmérettél és könnyűnek találtattál. Oda összpontosult a személyiséged, a lefőtt kávéidba.”

Mielőtt a nyílt b*zizásra reagálnék, ami mindenképpen büszkévé teheti az egész katolikus közösséget, ahova Zsoltikánk átigazolt, nézzük meg, hogy mekkora baromságokat hord össze, mint igaz hitű katolikus! Idézem:

„A katolikus papok cölibátust fogadnak. Így tett Hodász is. Valaki kérdezze már meg tőle a kötelező tisztelettel: ennek fényében miért nem teljesen mindegy, hogy amúgy ő maga speciel h*mokos-e vagy sem? A szex megvonása önmagától -melyet, ismétlem, eskü alatt vállalt, amikor ezt a hivatást választotta- csak abban az esetben érvényes, ha történetesen a plébános úr hetero? (…) Ám ha a katolikus pap h*mokos, akkor némi nyilvánosság előtt lefolytatott műmájer tipródás és tépelődés után lépjen ki a szolgálatból, vallja meg nyilvánosan, hogy a saját neméhez vonzódik, menjen el bártendernek, éljen gazdag és boldog és és »szabad« szexuális életet -ami h*mokosok esetében az átlagos sokszorosát jelentő promiszkuitást (is) jelenti, és akkor ő lesz a »haladók«, a wok-ok hőse, a »modern« pap, aki lám, volt elég »bátor« vállalni önmagát…”

Igen nagy különbség van Zsoltika egy heteró és meleg katolikus pap között!

Ugyanis 2005-ben Benedek pápa kiadott egy instrukciót, amely kimondja, hogy a „homoszexuális tendenciájú” személyeket nem szabad pappá szentelni. Az indoklás pedig a következő: mivel a pap Krisztus személyében cselekszik, ezért csak olyan ember lehet diakónus vagy pap, akinek érett férfi identitása van. Elvben alkalmasnak kell lennie arra, hogy házasságot kössön, és gyermekei atyja legyen. Ilyen érett állapotában mond le a házasságról és az atyaságról, hogy Istennek adja magát. Ez az instrukció rendkívül devalválóan fogalmaz, amikor azt mondja, hogy ezek a személyek olyan helyzetben vannak, ami súlyosan gátolja, hogy „megfelelő módon létesítsenek kapcsolatot férfiakkal és nőkkel”. Ezért nem szabad őket sem a papi szemináriumba, sem szerzetesrendbe felvenni.

Ez az egyházi rendelkezés rejtőzködésre és gyakran kettős életre kárhoztatta a fiatal meleg szeminaristákat és papokat.

Vagyis nem csupán arról van szó, hogy nem lehet szexuális életük! Hanem arról is, hogy melegként nem is lehet őket felszentelni, azaz nem válhatnak pappá. Ami az indoklás megalázó megfogalmazása mellett már önmagában is igen súlyos diszkrimináció!

De ezen a ponton is hadd javítsalak ki Zsoltika: a cölibátus papi nőtlenséget, vagyis a nővel való házasulás tilalmát jelenti, s mondjuk konkrétan éppen nem vonatkozik a meleg kapcsolatokra!

Te már csak tudod, hogy mit jelent a „melegek közötti átlagos sokszorosát jelentő promiszkuitás”!

Bizonyára az ereszen mászó Szájer Józsiról, meg az ex-Fideszes kereszténydemokrata politikus brüsszeli tiltott gruppenpartijáról fantáziálsz! Vagy az a másik valóban súlyosan aberrált ex-Fideszes perui nagykövet jut az eszedbe, a Kaleta Gábor? Az én barátaim és ismerőseim körében viszont szinte csak olyan meleg és leszbikus párok vannak, aki mind egytől egyig monogám módon, élethosszig tartó hűségben élnek vagy pedig erre vágynak. Dehát ugye kinek honnan van a merítés!

És végezetül Zsoltika, szerintem Hodász András neked is példát adott arra, hogy végre vállald fel önmagad! Legfőképpen abban az értelemben, hogy az ócska bércsicska tollforgatóból, aki eb létében mindig úgy csahol, ahogy a vezér füttyent, újra újságíró legyél!

Bár most már az évszázadok sem mossák le rólad a gyalázatot, amit elkövettél! S hidd el, el fog jönni az idő, amikor boldogan lennél te az én hősöm, csakhogy ahhoz minimum újra kellene születned!

Kapcsolódó

Szerző